a vezane ruke haha, to je dokaz da si slagala da si uvek svoja ;)
ja se trudim da budem svoj, nisam uvek, nekada situacija zahteva od mene da budem neko drugi, ali samo uzivo ponasanje, a ovako na dopisivanje, bez blama,bez lazi i prevare!
sta bi ti uradila kad ne bi mogla da odes na beer fest sl. leto?
nisam do sada bila ni na jednom beer fest-u do sad jer mi je tada rodjendan, a za rodjendan volim biti sa porodicom i prijateljima pa sam tada uvijek u bosni :))) uh al sam divna
sta bi ti uradio.... jbt pa jel na BF toliko dobro :)))
neverovatno dobro, kako ko ima shvatanja, od toga zavisi koliko je dobro.... mozes propustiti jedan rodj u bosni ili da dovedes porodicu da se i oni provedu, divna si nema sta, i ja to radim, ali ja zato sto moram. ja bih pao u tezak bedak ako ne odem, prosle god sam propustio 3 dana i bio sam tuzan
sta bi ti uradila da te izbace sa faxa zbog tuche?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Rekao bih glasno NAPREEEEED
Same question!?
meni se sad to desilo i vrisnula sam koliko god sam mogla i onda sam se uko;ila od straha :)
[ta bi uradio kad bi cuo tako neko yensko da vristi kao ludo ???
smirivao bih ako je moguce...
sta bi uradila da sada nemas cigare?
nista jer ne pusim
sta bi ti uradio da sad nemas cigare
usunjao bih se u sobu i drpio od tate :) jer nema gde da se kupi
sta bi uradila da nemas upaljac?
upalila bi na ringlu
sta bi uradio kad bi te tata uhvatio da krades cigare
nista, on meni daje, sunjam se da ga ne razbudim, ustaje rano...
sta bi uradila da ugledas bubu na tastaturi? hhaha
sklonila bi ju sa tastaure, ne bojim se buba, ne bi mi to bio trip neki :)))
sta bi ti uradio da ugledas babu na tastaturi ???
smejao bih se kao lud, sto upravo radim hahaha..
sta bi ti uradila da ti neko veze ruke da ne mozes nista da uradis?
hahhahahahah.... moj um je veceras veoma perverzno nastrojen tako da ti ne mogu reci sta bi uradila da mi neko veze ruke :)))
sta bi ti uradio kad bi... a joj nemam inspiracije vise... :)))
sta bi ti uradio kad i uradio neko umijesto tebe ???
trazio bih mane tome sto je uradjeno umesto mene
sta bi ti uradila kad bih ti rekao da budes svoja... nema lazi,prevare i blama...!?
uuuuu ja sam uvijek svoja, ma ja sam toliko svoja da mi je nekad muka od mene same :))) bez lazi, prevare, a pogotovoooooo blama :)))
isto pitanje
a vezane ruke haha, to je dokaz da si slagala da si uvek svoja ;)
ja se trudim da budem svoj, nisam uvek, nekada situacija zahteva od mene da budem neko drugi, ali samo uzivo ponasanje, a ovako na dopisivanje, bez blama,bez lazi i prevare!
sta bi ti uradila kad ne bi mogla da odes na beer fest sl. leto?
nisam do sada bila ni na jednom beer fest-u do sad jer mi je tada rodjendan, a za rodjendan volim biti sa porodicom i prijateljima pa sam tada uvijek u bosni :))) uh al sam divna
sta bi ti uradio.... jbt pa jel na BF toliko dobro :)))
neverovatno dobro, kako ko ima shvatanja, od toga zavisi koliko je dobro.... mozes propustiti jedan rodj u bosni ili da dovedes porodicu da se i oni provedu, divna si nema sta, i ja to radim, ali ja zato sto moram. ja bih pao u tezak bedak ako ne odem, prosle god sam propustio 3 dana i bio sam tuzan
sta bi ti uradila da te izbace sa faxa zbog tuche?
pa vjerujem da je divno na bf al ja odradim ljeti 3 festivala neka pa onda mi ne pada tesko da iskuliram BF :)))
zar ljude izbacuju sa faxa zbog tuce ??? nisam to znala, a imam nekoliko ljudi na spisku koje bi voljela isamarati malo :)))
sta bi ti uradio kad bi ti ja rekla da odoh spavati ???
i ja bih otisao, ocekivao sam to jer ne mozes da smislis nista, sto znaci da ti se spava
sta bi ti uradila kada bih ja tebi rekao laq noc?
i ja bi ti rekla laku noc
sta bi ti rekao kada bi ja tebi rekla da se "vidimo" sutra ?
rekao bih jedva cekam :)))
sta bi sledeca osoba napisala da eclipse moze na spavanje?
Napisao bih čdžš!
Šta bi uradio da imaš snajper i na nišanu neku poznatu ličnost?