14. marta 1879.
7. januara 1943.
Ti si najlepsa bejbe, i to ne samo na vuki. Ali ja tebe bezgranicno volim i moguce da je ovo moje misljenje sasvim subjektivno.
pa po meni bejbe to sam ja.
realno ali necemo o tome. Najlepsa dusa na vuki si ti ofkors. Bar po meni. :)
Ali i ja napominjem da sam izuzetno subjektivna. :))))
Si provalio kako mara munja nece da dodje kod nas da spamuje?
sakrila se...neeeece ....femka se :)
Nije nece nego ne ume. Koordinacija pokreta joj nije neka i svaki put kad pozeli da ostavi post na forumu ona sasvim slucajno opere sudove. Uvek kad vidim njen post ovde znam da je zapravo samo htela da ode da piski.
Na raport po vašem naređenju...
Izvini što mi je trebalo 4 meseca da se javim... :)
Mada svi znaju da smo ti i ja odavno spareni. Mi tražimo sving par za neobavezno druženje.
Zainteresovani neka se jave, sve dolazi u obzir... (jedino ne ližem muški čmar) :)
Uuu, pale me psiholoski problemi, ali danas svi kazu da su ludi, tako da moras da mi das nesto bolje od toga ;).
Ps: imam 19 godina, da li to smatras previse matorim?
Hmmmmm...pa sad, imam u ponudi kuću dvospratnicu, je l' to dosta? :)))))))) Nemam ja ništa protiv devetnaestogodišnjaka, nego oni imaju nešto protiv mene, hahahahahaha
ej ako nudiš kuću i ja se prijavljujem, još ako imaš nešto šume i nekog u inostranstvu to tražim
a o meni:
23 godine budući inženjer ( ima muža inženjera pred kojim je karijera), a ako me primiš onda ćemo o mirazu što nosim sa sobom
Je l' odgovara Kanada, što se tiče inostranstva? Nemam šume, samo nekoliko njiva i bašti, al' aj sad :D
Mada, dvaes' i tri godine, hm, razlika je...Ali miraz je miraz.
mali prst?
Ja cu tebe bejbe
bejbe i ja tebe. uvek.
mogu da te pitam nesto? :)
mozes :)
ovako
imam tri pitanja.
kad je rodjen albert ajnstajn?
kad je umro nikola tesla?
ko je najlepsi na vuki po tebi?
14. marta 1879.
7. januara 1943.
Ti si najlepsa bejbe, i to ne samo na vuki. Ali ja tebe bezgranicno volim i moguce da je ovo moje misljenje sasvim subjektivno.
A mogu li ja tebe da pitam nesto?
naravno da mozes bejbe :)
Ko je po tebi najlepsi na Vuki?
pa po meni bejbe to sam ja.
realno ali necemo o tome. Najlepsa dusa na vuki si ti ofkors. Bar po meni. :)
Ali i ja napominjem da sam izuzetno subjektivna. :))))
Si provalio kako mara munja nece da dodje kod nas da spamuje?
sakrila se...neeeece ....femka se :)
Nije nece nego ne ume. Koordinacija pokreta joj nije neka i svaki put kad pozeli da ostavi post na forumu ona sasvim slucajno opere sudove. Uvek kad vidim njen post ovde znam da je zapravo samo htela da ode da piski.
ozbiljno?????
isuse nisam znala da je tako kriticno.
ja svaki put kad vidim njen posta na forumu. mislim da je tela da se pocese po guzici :)
mislis da se pocese tamo gde se normalno gradjenim zenama nalazi guzica?
da. tamo de moja savrseno oblikovana pozadina. mora da i njena. ravna lopatara :)
ti mislis da je na drugom mestu?
A ti moraš u moje dupe da gledaš?
Malo ti Janino perveznjaku jedan.
Jano diar, kako se vas dvoje lepo lažete.
Ali neka vas sotone raspale.
@Mali prst i Jana
Kaže se po mo(je)m mišljenju, a to šta jo po vama ne bih da znam ;-)))
U potpisu: "Mirođija"
http://vukajlija.com/forum/teme/1261?strana=6#post_302815
Na raport po vašem naređenju...
Izvini što mi je trebalo 4 meseca da se javim... :)
Mada svi znaju da smo ti i ja odavno spareni. Mi tražimo sving par za neobavezno druženje.
Zainteresovani neka se jave, sve dolazi u obzir... (jedino ne ližem muški čmar) :)
Uuu, pale me psiholoski problemi, ali danas svi kazu da su ludi, tako da moras da mi das nesto bolje od toga ;).
Ps: imam 19 godina, da li to smatras previse matorim?
Hmmmmm...pa sad, imam u ponudi kuću dvospratnicu, je l' to dosta? :)))))))) Nemam ja ništa protiv devetnaestogodišnjaka, nego oni imaju nešto protiv mene, hahahahahaha
ej ako nudiš kuću i ja se prijavljujem, još ako imaš nešto šume i nekog u inostranstvu to tražim
a o meni:
23 godine budući inženjer ( ima muža inženjera pred kojim je karijera), a ako me primiš onda ćemo o mirazu što nosim sa sobom
Je l' odgovara Kanada, što se tiče inostranstva? Nemam šume, samo nekoliko njiva i bašti, al' aj sad :D
Mada, dvaes' i tri godine, hm, razlika je...Ali miraz je miraz.