![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa šta je Danko Lazović? Nije on odustao od reprezentacije jer neć da igra za zemlju, nego baš zato što ne može da igra za svoju zemlju, zbog fejk Pipa. I nije ono protiv Francuza bilo za crveni, jebem im majku. Roseti, tebi, tebi.
Република Српска леееееееее, Борац долази из њеее
За њу бори сееее и побеђује
Борац Бањалука ле олееееееееееее
РАДА ВЕЉОВИЋА ЗА ШПИЦА !!!
Е онда чувајте леђа када сте у Грофовом друштву :))
Preseli se u Etiopiju i uživaj. Samo čekaj prvo da prođe ovaj talas suša.
Џони, играо би и мени па све да је и Марсовац, али такав је лоби у репрезентацији. Наравно под тим СРБИН се мисли да је играо у једином срБском клубу у земљи....
Лазовић је сконтао како ствари иду и неће да буде резерва неком Хијавати, који игра због кума и за ког је измислио фудбал. Апсолутно је у праву и не треба да игра у таквом друштву...
ahahahaha, jbg :)
Ništa me nisi razumeo.
Ne zaboravi Lupus da imaju i najveću atletsku stazu u zemlji i novije reflektore. To ne smemo da zaboravimo. I nije jedini srBski klub u zemlji, nego u vasioni.
EDIT: I trenera Srbina imaju. Iz Čačka a kada je davao golove za Hrvatsku, on nije ljubio šahovnicu nego je na kvarno pljuvao. I to nemoj da zaboraviš.
Prosinečkog za izbornika.
Ih bre, Bejb, što si tako negativan... davao je golove i za nas :)))
A ono što jes' jes, šta sam se i ja razgoropadio :)))
Ma ne treba niko iz domaćeg prvenstva ni da igra u reprezetaciji. Imamo igrače, samo fali trener. Nisam pljuvao po Pižonu ranije, neću ni sada, ali bolje je da da ostavku. Ali neće se puno toga promijeniti ni poslije toga. Pa Antaru su zvali sto godina, on je samo htio da ima odriješene ruke u izboru igrača. Kad su mu to obećali, lik došao. Počela sranja, dopizdilo mu i otišao. Nisam ja neki veliki fan Antića, imao je i on grešaka, ali je čovjek opet vratio navijače na stadion. Sada se to opet razjebava.
Џони брате, ти си одрастао човек, а и даље се ложиш на та цигани гробари срања, није битно за кога је играо, колико знам, мада нисам сигуран тај Клео је играо и за Звезду, опет не би требало да игра за репрезентацију Србије јер је човек Бразилац из Бразила, одрастао у Бразилу. Имамо превише фудбалера у овој земљи, воле људи да терају лопту, зовимо њих.
Pa tako uvek nekako ide. Stvori se euforija zbog odlaska na neko veliko takmičenje i prvo tamo zaseremo i onda sledi neki period debilizma u reprezentativnom fudbalu. Dobro nismo zasrali kao sa Argentinom i Holandijom u JA ali smo opet napravili ozbiljan kiks protiv Australije.
Ne znam. Meni više nije jasno šta oni rade. Nikada mi nije ni bilo ali uvek posle nekog uspeha zaseremo i par godina nas nema nigde a samo trener dobije otkaz a u savezu ništa novo.
Đorića treba oterati na Grenland i tamo ga ostaviti. Zajedno sa Kosanovićem i Ljupkom Petrovićem.
Ево, Дуљај није Србин, али је рођен у Србији, и играо је поштено за репрезентацију. Ја бих Дуљаја да је активан опет звао, али не бих звао лика из Бразила који док није потписао није ни знао где је Србија.
Jebeš ga, Partizan ima trenutno više bivših Zvezdinih igrača nego Milan :)
Svako ko je rođen u Srbiji je Srbin, jedino nije ako se baš tako ne oseća.
Па добро, одавде је лик, чак колико се сећам, можда лупам, из Аранђеловца је. Он је овде одрастао и ово је његова земља, Клеу је Србија била успутна станица. Још увек нема потребе да потежемо за људима са стране, ма колико стање у тиму било лоше.
Dzoni,gore sam isto pitao,KOJIH njegovih kvaliteta??? Jel su nasa i kineska liga dokaz??? Pa Pantelic sije po Holandiji,Nemackoj i Grckoj,koje su 321312 puta kvalitetnije od nasih! Verbalni,pitas za koga navijamo tandrcak i ja...Procitaj moje postove pre toga,rekao sam BILO KOJI stranac,sto podrazumeva i Evandra i Kastilja i Ronaldinja i Ronalda i Mesija. Ajde onda da uzmemo za svaku poziciju po nekog! Evo Deki ce u penziju,daj Mohameda Sisoka da zovemo da nam igra zadnjeg veznog...nesto kuburimo i sa golmanima,da pitamo onog iz Mancestera da nam brani!? Ja ponavljam opet,kako je moguce da se Kleo nije pominjao kada je Antara bio trener? Zato sto su i tada Panta i Zigic i Lane,Danko i ostali JEBALI MAME! Ne treba nam prokleti Brazilac koji svoju reprezentaciju ne bi video za milion godina...Nek' igra za Kinu bre,mi smo sportska velesila! Imali smo,imamo i imacemo narednih 30 vekova talente i vrhunske igrace u svakom sportu,a prosecan Brazilac ne treba da zauzima mesto ni onom jadnom Aleksandru Panticu sto je nekad igrao u Zvezdi,ni bilo kome drugom...Ako hocete strance,imate klubove,navijajte samo za njih,reprezentacija je nesto sasvim drugo,neko ko ti predstavlja zemlju,a to Kleo sigurno nije....Pogledaj samo u basketu one napacene Hrvate,Bosance i ostale,covek pola tajm auta potrosi da objasni moronu akciju! Djavo Ljaja,Miki Sulejmani,Djuricic,Lazovic,Scepovic,Cosis,Nastasic,to su momci koji treba da se guraju,a ne Evandro i Kleo! Jos jednom,nama treba Antic ili neko njegovih kvaliteta,a ne spic...
+1
Ajde ljudi, koje predloge druge imate osim Lazovića i Kaluđerovića. Sulejmani je već potvrđen ko napadač i ko reprezentativac (bar u mlađim selekcijama)
Fantastičan fudbaler, ako to ne vidiš onda mi stvarno nije jasno šta još čovek da uradi da bi vi rekli da je dobar. Dok je bio kod vas hvalili ste ga kao da je Ronaldo.
Tako je bilo i za Volkova. Prošle zime trebao da dođe kod vas i drugar mi priča kao da je Roberto Karlos u najboljim danima. Došao kod nas i taj isti drugar kaže da je ispod proseka. Uvek će vas boleti JER KLEO SE KLEO.
Pantelić nije ušio ni jednu ligu gde je igrao a Holandska i Grčka liga su nešto bolje od naše i to ne preterano. Isforsirane zapadne zemljice. Kada je Kežman uništavao Holandsku ligu koja je tada bila deset puta jača nego ovih godina, pričali ste da je smešna liga a on je razarao tu ligu za razliku od Pantelića.
Слажем се са овим, али већина ових играча се продала у стране клубе тако да "репку" неће видети док не дође нормалан тренер који опет неће доћи док год је ова структура у савезу. Тренутна репрезентација има за циљ одбрану свог гола а у нападу шта се уради. Ако буде 0:0 супер, 1:0 и одмах кењање о вансеријској игри јер побогу, дали смо гол :/