![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jes, i ja navijam za Republiku Srpsku. Mi smo filijala Srbiji.
Не требају нам ти људи, зна се шта је репрезентација Србије. Не требају нам Цигани из Бразила. Срамота је да једна земља од седам милиона становника плус нерегистровани Цигани, не може да пронађе 11 играча за фудбалски тим.
TO a ovo da nam bude himna
http://www.youtube.com/watch?v=yXwqsZ99neI
To sam ja jednom rekao, samo za Kinu. Sramota je da zemlja od milijardu i trista miliona i kusur stanovnika ne može da nađe jedanaestoricu koji umeju da igraju fudbal.
Neka zovu Romarića iz Sevilje.
Kakav Kleo, kakve pičke materine.
Kad Majk Tamvanjera nije zaigrao, neće vala ni Kleo!
A šta je sa Segundom Kastiljom? Ko je njemu nudio pasoše?
Pesma je takva transferčina!
KLEO MAJSTOREEEEEE, ŽONPI ZOVE TEEEEEEEE....
RENSING!!!
Da, jer ako je Marko Pantelić najbolje što imamo, nama stvarno treba pomoć.
Au ovi firmaši su stvarno....treba da promene ime u Transferaši. Kakva pesma. Pozdrav od onih iz Linhenštajna. Stvarno i taj poraz i ova pesma su jedan vrhunski transfer blama.
Не разумеш, битно је да је Хијавата СРБИН! Његова смотаност и бежање од лопте су у другом плану...
Moja puna podrška, drugu, prijatelju, kumu, bratu i Srbinu, Marku Panteliću, iako sam protiv Rusa tek sredinom poluvremena provalio da učestvuje u igri.
Kontam ja šta hoćeš da kažeš i Kleo neće nikada zaigrati ali meni bi igrao. U situaciji kada nemamo igrača ni blizu njegovih kvaliteta da igra za peprezentaciju, odmah bi ga zvao. Džaba nam najbolja odbrana na svetu. Džaba solidan vezni red, kada napred nema nikog.
E vidite, sad ljudi (Cule tebe sam citirao, ali odnosi se i na ostale, jer su još neki ovo pomenuli :) ) Ako dođe Kleo u reprezentaciju, ja ću tek tad početi da pratim jer bi mi bilo zanimljivo! Uvek mi je zanimljivo kad neki crnac pređe na pravoslavlje i takve stvari. I onako našu reprezentaciju ne gledam od argentinskih 6:0
Ahahahaha.
Dejan Osmanović je izmislio fudbal za sve naše napadače, zvali su ga jednom ili dva put, bio je najbolji strlac naše lige, ali nije se održao u reprezentaciji zato što je Ciganin!
Epa, nek igraju sad i crnci i Kinezi i Apači, boli me kurac, ako im je!
+1
Тешко Богу с нама какви смо.
E, da, nemoj da mislite da sam izdajnik neki, just for the record ja sam poreklom Srbin i Bugarin (nije još sve razjašnjeno, granice su tek napravljene krajem devetnaestog veka) :)
Ма нек га пусте на две пријатељске да видимо шта ће да уради, неће нам круна пасти са главе да шутне лопту који пут, ал' не мислим да је нешто толико посебно да не можемо да нађемо неког наистом нивоу.