Kleo u reprezentaciji ZA i PROLIV

1. Против бре. Калуђеровића или Сулејманија нек зове. Суки почо фино да игра...

2. Против бре. Калуђеровића или Сулејманија нек зове.

+322321312444421312737213721477712748472832 ili nekog od 2222 mlada igraca koje imamo! Pa bolje i Ljuboju da zove!

3. Против бре. Калуђеровића или Сулејманија нек зове.

- 3271512632137123712'3123'8128936128372178093

Tandrčak , bvdlga , za koga vi ono navijate ?

4. Е да, и Лазовића БОГАОЦА да зовне, дечкић кида!

"Ognjen Ožegović rođen je 9. juna 1994. u Banjaluci, igra na poziciji napadača, visok je 180 cm. Za Zvezdu je na 32 utakmice dao 44 gola, dok je u reprezentaciji Srbije na 27 mečeva postigao 18 pogodaka."

Гле ти шта је шпицчина за коју годину.

5. Па јесам предложио и Сулејманија, он је с друге стране брда?

6. Сулејмани, Качар, Матић, Љајић...
    Што њих не позове?

7. Зато што му мафија саставља репрезентацију, он се само води као неки "селектор", нема он везе са тим.

8. repki

Колико одвратна реч. Јебала вас репка да вас јебала. Ако већ копирате хрвате онда реците скупина и аупичкуматерину.

И не знам што се ви цимате око репрезентације у којој играју кумови и менаџерски играчи. Одавно сам то престао да пратим...

9. Lupuse, nije to hrvatski, meni Džoni rekao da hrvati pričaju isto srpski.

10. Па причају искривљен српски, не видим у чему је проблем? :/

11. Nemaš ti pojma.

12. http://www.transfermarkt.co.uk/en/miralem-sulejmani/profil/spieler_36080.html
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/adem-ljajic/profil/spieler_69374.html
    Ne razumem, jer se oni nepozivaju jer ne igraju dobro, dovoljno, ili zato što su muslimani i štatijaznam. Sa Rusijom je bio raspad. AKo dođe Kleo, ne pratim više reprezentaciju.

13. Управо то Цуле, рекох ја горе да зове ове муслије ако хоће, већи су они Срби од ових са нашим пасошем.

14. Сулејманија не би ја позвао зато што је уценио Партизан и савез да би отишао у Холандију још док је имао 15-16 година. Мали мудоња је рекао да ће играти за Албанију уколико не оде, штета што су га пустили, баш да видим ко би био на већем губитку... А Адем треба да игра, али не још, заблиста понекад, али није константан, још мало мора да испече занат.

15. Jebem ti život ladno moron pozvo klea
    SRBIJA SRBIMA

16. Навијам против Србије ако јебени бразилски смрад буде заиграо за репрезентацију. Заболе ме, ионако сам пореклом Хрват.

17. Ma kada je krenuo ovako Pižon, nek' uvale Abubakaru srpski pasoš, sjajan dečko, Metalcu valja golove samo tako, Evandra pod obavezno i Rensingu da Dačić popuši kurac da prihvati državljanstvo.

18. Хоћете исто овако коментарисати ако Евандро буде заиграо некад за репрезентацију? А хоће, чим буду требали да га продају...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.