Kleo u reprezentaciji ZA i PROLIV

1. ja sam ZA! Treba nam takav igrac u ekipi...a vi sto kazete da je PANTELIC bolji... JEBO VAS ON! Covek je DILEJA glupa...ja ne znam kako ga sere da daje golove u klubovima,al realno u reprezentaciji je KESA! Bio,jeste i bice! a to VI ZVEZDASI sto ga uzdizete,jer je bio vas igrac...komplex...

2. Kao što partizanovci dižu Klea... Isti kurac. ne budi dijete.

3. Kleo je za Pantu i Žiginja Luis Nazario da Lima Ronaldo lično. Ali, da li mislite da će se on odazvati pozivu da sa Milanom "Srbija Srbima " Jovanovićem i ostalima ode u neku Severnu Irsku i da izgara na terenu kad na leto zaigra za neki Ajntraht ili Šarlroa? Tad će ga za Srbiju vezivati samo album sa fotografijama i taj nesretni pasoš koji je poslužio svrsi i podmazao njegov transfer.

4. Ne uzimaj uzalud imena Ronalda Luisa Nazaria de Lime!!!!

5. Za Kleo u reprezentaciji.

6. Za ako nauči srpski jezik

7. Za, ako nauči srpski jezik

8. Samo da ne igra Pantelic...moze ko god hoce!

9. Једина шанса је да остане у Парзитану још 2,3 године, што је готово немогуће зато што ће вероватно већ на зиму у неку јаку европску лигу.

Napisano 27 avgusta prošle godine.I, ode Kleo u jaku evropsku ligu....

10. za, bolji je od ovih naših majmuna.

11. Ja sam Za (možda sam već odgovorio na temu)...nek igra, da vidimo kako će se snaći, pa tek tad da ga iskomentarišemo...

12. To nije reprezentacija, ako on zaigra. Nikakve on veze sa Srbijom nema. Nek igra za Kineze.

13. Neka se gone i on i gospodin Mlogo u tri lepe. Ako je merilo kineska liga, i onaj pacer Jevtic je dao 4 gola na 3 tekma.Imamo i vise nego dovoljno nasih mladih igraca koje moze da ubaci,a koji ce sigurno prevazici Kleov kvaliet i napraviti karijeru! Da vredi nesto,otisao bi u neku jacu liguDaleko od toga da je los,ali nije za nasu repku,imamo takvih kao on i boljih na pretek,samo sto nam je fudbalski savez mafijaska ustanova,pocrkali svi dabogda! Da bi dao gol gospodine Petrovicu,moras da imas igru,a ti to nemas.Nije mi jasno,kako to da su sa Anticem momci davali 2,3,4,5,7 golova na pojedinim utakmicama,a sa golubarom ne mozemo Estoniji da ga metnemo? Kako su to Pantelic,Zigic,Jovanovic i ostali losi,kada su igrali onako pod Antarom? Ne treba nam spic,nama treba normalan trener,a da se prodajemo za jednog Brazilca,zasto bismo to radili??? Izricito ne,i rekao sam to i ranije,ako taj covek,ili bilo koji drugi stranac dobije poziv za repku,moje oci vise nece gledati reprezentaciju....

14. http://www.youtube.com/watch?v=d8SK5fhPbsE

http://www.youtube.com/watch?v=BEtZ3niNukk

Uvijek sam govorio da samo Srbi treba da igraju za Repku ali Kleo je definitivno igrač koji to zaslužuje više od plovine naših igrača , od kojih samo Pantelić igra srcem.

15. Objasni mi molim te,cime je to on zasluzio? Tako sto je dao u nasoj ligi 20 golova,a u kineskoj 10?

16. Против. Пружимо шансу играчима рођеним у овој земљи. Није толико квалитетан да би допринео. Пре ћу да убацујем Данка Лазовића да игра руком, прозива судију и фасује црвени, него неког левог Бразилца.

17. Пролив. Ако нам заиста треба шпиц, а треба нам - нек узме Калуђеровића, ионако обојицу сере лопта у истој мери.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.