Prijava

Пеки мој си идол! Свака ти је као у Његоша, још да додам да је Тео одиграо маестралну партију!

Keselj je igrao neverovatno! U kurac ga ljubim kakve je trojke bacao!!!

Еј, нису нам криви Турци, нису ни они одиграли лоше. Штавише, одбрана коју су играли у првом полувремену је можда најбоља коју сам за живота гледао. Очекивала се паклена атмосфера и све то, али, брате, да судије на мечу оволике важности и овог ранга направе такву превагу... Брука!

Мајку им јебем лоповску...

Evo da izdvojim jedan poster ako nam je za utehu:
http://vukajlija.com/zabava/posteri/26007

I da se pridružim željama i pozdravima: Majke im ga sponabijem plaćeničke.

Stvarno nemam reci za nase momke. Oni nas cine tako ponosnima sto su nasi. Buducnost je nasa. Nas prosek od 23 ce sledeg puta pregaziti Turke sa prosekom od 30. Ali nije bitno utakmicu je opet dobio nas covek poreklom iz Sjenice koji moze da menja ime u Turskog sina koliko hoce, zna se odakle je. Nekako posle ovakve partije ja jednostavno moram da navijam za Amere u finalu, nisam verovao da cu to ikada reci, ali tako je...

Е ја сам сад провалио због чега смо ми изгубили. Па онај Борис баксуз отишо да гледа, мајку му баксуску. Предао сабље официрима и пожурио на чартер лет. Можда је и он ту умешао прсте, ко зна, гњида је то. :)

Човече, ко зна колико су они сјебани после овакве утакмице.

Да, јеботе, трчиш, убијаш се и да те овако јебу судије... Свака њима част.

Nsšima svaka čast za igru. Protiv nekih stvari jednostavno ne možeš.

"Domaći teren je domaći teren. Plus Kengur na golu."

Људи, од силне халабуке око овог лоповлука, запоставили смо тениски спектакл. Федерер добио два сета по 7-5, Ђоковић узвратио мушки 6-1, 6-2. У петом 4-3 за Фекија, без брејка за сада.

http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html Ево ко жели да гледа, пошто РТС, наравно, није откупио права.

Kad smo već kod toga, ima i na Europortu. Dobar meč, udaraju k'o matori.

To mi je isto bio jedan od siurnijih tipova, da će se igrati 5 setova. Kvota negde oko 3.5. Šteta što ostade samo kao zamisao...

Имајући у виду да смо два полуфинала изгубили на самом крају, врло је могуће да и Ђоковић поклекне у финишу, чисто да комплетира ову полуфиналну трагедију.

Едит: Вау, врхунски тенис! Ђоковић бриљантно одиграо остатак гема након 4-5 и 15-40. Мораћу да одгледам снимак целог меча.

Едит 2: Каква игра! Новак брејкнуо Федерера, севира за финале!

Сканурао га Ноле! А ко прошо у финале, Чешодупац ил онај с југа?

Добар! Ово нам је требало.

Невероватан завршетак меча. Алал вера обојици! Опет ме изнервирао Федерер, јер је на крају, карактеристично за њега, онако пичкински, преко курца, само на брзину пружио руку и покупио се. Волео бих да одгледам неки интервју након меча.

Надал одувао Јужњег.

Џабе Новаку и паре и финале кад му је ћале својим идиотским стајлингом обрукао наредна 6 колена. Мислим, та мајица...

Ko nas jebe.Sami smo se pobedili.

Ako nije izgubio onda je majica kriva.

Gledam postove i neverujem.

Е, јебем ти! Почео снимак. Жао ми ових наших кад видим колико су се трудили...