Prijava

Одличан текст, где си ово ископао?

Jelena, ako nisi žena ti si ili lud za nekom ženom, ili si lud :)
Ovo ti je ultrautopijski papučar. On bre više poštuje Ženu po sebi, nego sebe samog. Bila bi to isuviše veštačka tvorevina. Treba ostaviti manevarski prostor za varijacije uzajamnog poštovanja u zavistnosti od situacije. No, sama poenta teksta jebe kevu. Svaka ti čast čovek!

Majko mila,obožavam ovakve pedere!

E zato je Baja razbio sva Balkanska bijem-ženu-redovno pravila i napravio pesmu o jednoj do jaja ultra dobroj ribi za koju bi obično svaki prosečni Balkanac rekao da je kurva.

Ipak je Baja šmeker:)

Tako lepa, prosto pamet da ti stane
lepo vaspitana, fina devojka
danas te vrline smatraju za mane
retko ko to zna da ceni kao ja

Kad te vidim, odmah proradi mi masta
tako suptilna a tako opasna
pa bas zato daj da pokazemo svima
da si savrsena, neka svako zna

Pokazi svoje zmijsko telo
slobodno, smelo
pohvali se kad imas s cim

Daj svima domaci zadatak
nimalo lak
nisi ti kriva sto si mrak

Uvek nasmejana, poznata po sarmu
osmeh tvoj od reci vise govori
mana ti je sto nijednu nemas manu
pa ti covek lako dusu otvori

Peder je svaka pizda u muškom obliku. Karakterna pizda.

Kako bi bilo lepo da je svet sazdan od muške podvrste zvane "JTU peder"!!!

Одлично. Судећи по већини ових критеријума, ја сам педер. Једино што пиво обожавам, али ајде. А вентилатор у ВЦ-у ми је нон стоп укључен, а зубе перем после сваког оброка, чак користим и конац! Што ме вероватно чини педерчином. :)

С овим се не слажем:

Sve žene su lude za pederima.
Srećne su one koje ih imaju, ostale ih traže ceo život.

Оне су можда луде за њима, али ће пре да буду с неким не-педером, који их кињи и јебе им све по списку што им нису донеле пиво за време утакмице.

Била је једна девојка која није хтела да буде са мном, јер сам био много фин према њој. Значи педер. Прошле године је видех трудну ту у комшилуку, дебели муж крмак јој је викао из кафане ''Ајде пожури, мајке ти га набијем''. Верујем да јој је лепо. Не воли педере, јебига. :)

Pa da, Džimi je u pravu. Često se dešava da devojke uživaju u komforu i udobnosti ali ne i u onom ko im taj komfor pruža. Naravno, nezahvalno je generalisati, ali devojke se lože na malo kontre, misterije i izazova, kada nije sve transparentno i lako, mada time se već zalazi u neku drugu temu koju Jelena nije imao na umu...

Ма, ложе се на тежак шамар преко уста. То објашњава појаву да жене годинама живе са људима који их злостављају. Што се мене тиче, нека им је, нека цркну. Убеђен сам да је свака од њих некад одјебала финог човека који им тако нешто не би никад урадио. Да се тако духовито изразим - педера.

Mnoge žene, ako ne i većina njih, traži upravo obrnuto od onog tipa muškarca o kome piše JTU. Barem za vezu ili brak.

Što se konzumiranja piva tiče - ono ne određuje ništa! Zavisi ko ga pije i kako.

Ali ovo je lepo i istinito.

Sudeći po JTU-ovom tekstu, ja sam, izgleda, pederčina. :)))

Džimi, mislim da nisi u pravu.... Ne lože se žene na šamare, bar ne velika većina.... (Ja se nadam!) XD Jednostavno, i ženama i muškarcima vremenom postane "dosadno" kada dobijaju sve na dlanu. Čim ne moraš da se trudiš oko nečega, magija iščekivanja prestaje i to je to - GAME OVER!!!!

Знам да се не ложе све на шамаре. Да се ложе све жене на шамаре, умро бих сам и невин. :)

Е, сад, да ли је већина или не, то је дискутабилно. То је већ тема за неко научно истраживање (које бих волео да радим).

То објашњава појаву да жене годинама живе са људима који их злостављају.-Jesi ti, čika Džimi, čuo za strah?
Ali, šta će mi muško koje ne pije pivo?!
Pa ja ga prva volim.

- Jesi ti, čika Džimi, čuo za strah?

Хм... Страх?
Прво, добар део жена зна да је мушкарац насилан и пре него што уђе с њим у брак. Значи, свесно улази у брак са силеџијом. Њих ми уопште није жао и треба да умру. У другу групу спадају жене које немају појма да им је мушкарац насилан и онда добију први шамар тек након уласка у брак (онда направе фаталну грешку и не напусте кретена након шамара - што такође значи да су заслужиле да цркну). Као и сваки хоби, и шамарање тражи ескалацију, па се временом шамар претвори у два, два у три, три у четири, четири у ударац у бубреге, ударац у бубреге у шут у стомак итд. Немој ми рећи да те жене немају никога да им помогне, брата, оца, друга, било кога? Имају, али ништа не предузимају. Временом, кад злостављање узме маха, не може да им се помогне, али се опет поставља питање због чега насиље није сасечено у корену. Треба имати на уму да су мушкарци који туку жене у 95% случајева пичке које би одустале од тога кад би дошао рецимо женин брат и лупио му две-три васпитне. Да не помињем полицију. У 5% су можда психопате којих се треба плашити, те је ту страх оправдан. Све остало је женска глупост.

Ali, šta će mi muško koje ne pije pivo?!

То си лепо рекла.

Ih.
Imam komšiju, ima tri ćerke i bivšu ženu, čiji brat je policajac.
Tukao ju je, zlostavljao, čak joj je pretio raznim gadostima i optuživao da ga vara sa sveštenikom.
Ona je otišla. On je zadržao decu, jer je buržuj mrtvi, ona najgora debela drtina koja će nešto učiniti samo zbog osećaja koji ima kada je nekome napakostio.
Uglavnom, kada je najstarija ćerka pobegla kod majke, ovaj je otišao po nju, lupao na vrata i sl., žena je pozvala brata, on je došao i pokušao da otera ovoga, potukli su se, i na kraju je policajac najebao, ćerka batinama vraćena kući, a žena ostavljena u stanu, pretučena.
Koje rešenje imaš?

Муж је психопата, а брат неспособан. Мислим, дај... Јак ми полицајaц.
Нема ту много решења. Решење је метак у чело.

Али, ето, то може да се подведе под екстреман случај. Не знам позадину приче, али верујем да је могло да се заустави пре него што су деца била рођена. Сад је прекасно.

Stamenki?! Hahahahha.
Teško da je moglo. Dugo to traje, mrzi me da pišem sad. Reko', čisto da te obavestim da ima i onih koje se baš plaše.
P.S.: Ono naučno istraživanje što si pomenuo-mislim da postoji.