Prijava

Auuu brate koji ste vi pederi! ;)

Изгледа да ја нисам педер.

gej sam... dobar je tekst ali ima malo pretjerivanja...

Чек, чек...
Није исто геј и педер. :)

Ledeni, ispovedaonica je na drugoj temi :D

onda sam peder jebem li ga sve li komplikujete :)

JTU, dobar je text... Taman sam poceo da imam lepo misljenje o tebi citajuci text i komentare. Ali onda ugledah odakle si preuzeo. Mogao si bar napomenuti da text nije tvoj, a ne da cekas i gledas kako te drugi hvale.

ccc...

Sve žene su lude za pederima.
Srećne su one koje ih imaju, ostale ih traže ceo život.

Baš naprotiv, u praksi je provereno da žene često izbegavaju papučare i bivaju s tipičnim alfa mužjacima. Ili bar pokušavaju, jer nikako ne može biti dovoljno "alfi" za sve ženske, pa dođe do situacije da gomila ženki juri istog mužjaka. I ako naravno tvrde da žele, dobrog, finog, poslušnog, kulturnog, bla bla kenj kenj licemerje trt. Jednostavno fini momci ih ne "lože". To je valjda nešto do feromona i tih sranja i činjenice da se još nismo oslobodili praistorijskih gena.

Što se tiče toga da žene vole siledžije, tu ima istine. Znam lika koji svoju devojku pretukao pred čitavim gradom. To je bilo pre dve godine, a i danas su zajedno. Ona trpi maltretiranje kroz čitavu vezu, ali ko joj je kriv...

Hoće meni neko dobjasni šta ova tema traži u kurtuli, kurtuli?

Imam upalu desnog uveta, ne zameri... :/ Obrisah post, ne mogu da verujem šta napisah.

A to da li sam ili u kakvom sam "plićaku", ili kako god, to nije tvoja stvar i nije lepo da imaš takve stavove o ljudima koje uopšte ni ne poznaješ.

Naravno, ali i da je upućeno meni, ignorišem.

По некој приземној локалној теорији, педер је сваки мушкарац који не готиви сваку тачку из велике четворке мужјаштва.

Кола, фудбал, жене, пиво.

Жене обожавам, пиво још више (можда зато што га заправо конзумирам, и то у великим количинама), кола не волим, а за фудбал ме боле курац.

Ја му онда дођем семи-педерчина, а диже ми се искључиво на жене, добро и на неке сцене где бабун, коњ или булдог трпају дјеву, али не на остале магарце и та срања већ на предмет тршње.

duplo n
18.09.2010.

Hoće meni neko dobjasni šta ova tema traži u kurtuli, kurtuli?

muskarac je peder kad se kresne sa nekim u bulju, ili poljubi u usta, al ne onako kao staljin, ustvari i onako kao staljin, al da mu se digne

eto.

Muškarac je peder kada mu je to karakterna osobina.
Sve drugo je stvar opredeljenja.

Muškarac je peder kada misli da ga homoseksualci na bilo koji način ugrožavaju.