Prijava

Ко признаје, пола бана му се прашта. :)

Да, на крају крајева све је то физика и хемија, а не политика, скапираћеш...

Патриотизам није ништа ружно, то те ложио Чеда ЛДП. ЈА сам патриота, одувек био, а то треба да значи да ћу увек радити у интересу своје земље. И док је тако, и ја сам жив. Не идем нигде одавде, барем не на дуже, трудим се да ова земља постане оно што је некад била.... Увек ћу бити националиста, а онај ко ти каже да су националиста и шовиниста исто срање, може мени да се јави да ми попуши.

Волим ову земљу, волим народ, волим људе појединачно, волим језик, волим ћирилицу, волим друштвеност нашег народа, волим традицију и поштујем друге народе и њихову културу... Наравно, какви смо такви смо, али ипак у НАШОЈ земљи мора бити доминантна наша култура, која није савршена нити уникатна, али опет је део нашег идентитета. А све остале културе МОРАЈУ да се поштују, и морају имати своје место у Србији, јер смо хтели или не, ми ипак мултикултурална заједница... Ја нећу због разних говњивих тема типа, нема дневника на мађарском, културног програма на русинском, цртаћа на словачком да се свађам са мојим пријатељима који нису српске националности... Ја ВОЛИМ, ОБОЖАВАМ, ИШАО САМ НА КОНЦЕРТ Баје Малог Книнџе... Зато што мислим да је он човек који пева о ономе о чему други не смеју, о патриотизму у рођеној држави!

Такође, никад не бих имао ништа против да било ко од мојих пријатеља из редова мањина оде на неки њихов концерт, све док поента није " узмимо Србима земљу и јебимо им мајку". То још само МП томпсон ретард може да изусти, а што се тиче Мађара, Русина, Румуна, Бугара и осталих нормалних чланова нашег друштва тиче, нека певају и треба да певају националистичке( не шовинистичке) песме и треба да држе до своје традиције, као што ја сматрам да сутра у Холандији, рецимо, би било лепо да пустим БАЈУ и да ме нико не дира...

Ali to su opet emocije, zar nisi rekao da cemo realno da razgovaramo? :)

uh otaku..... nije mi palo ovo na pamet, mat u tri poteza

Ово је реално, Јапанац... Нисам се превише унео, читам већ 2 пута...

Ne moras me zvati japancem uvek, sa japanom imam veze koliko i ti ;). Ipak si se uneo, nije to i dalje dovoljno odvojeno od emocija da bi bilo, kako ti ono trazis, "realno" ;)

otaku, ako već gledaš materijalistički, i emocije su produkt te hemije u mozgu, pa i one predstavljaju realnu, fizičko-hemijsku činjenicu koju ne smijemo zanemariti :)

Inače nisam u toku priče, samo malo oću da naglasim da je i taj tvoj materijalizam apsurdan.

Jovicicu, ljubim te u celo sto si mi otkrio toplu vodu! xD

4.7, а гледао сам максимално да учедишем.

И сад сам ја дркаџија... Али нек будем, али морам да кажем оно како јесте.

Фашизам није асоцијална појава. Напротив, то је друштвено уређњње које је пропагирало девизу "заједно смо јачи" или " ако смо заједно, не може нико да нас порази". Дакле, јебала вас крмача Борка Павићевић или ретардирана квазиинтелектуалка Соња Лихт, читајте мало историјске изворе.

Даље... Да није било Хитлера, Мусолини( иначе отац фашизма) би направио чудо! Јебено је био искомплексиран човек, који је једино после 1936. рецимо имао амбицију да буде бољи од Хитлера по сваку цену. Али идеја коју је пропагирао као "фашистичку" није била нимало ружна, глупа нити ретардирана. Романисти капирају да је цео правац настао од речи ФАСЦИО што једноставно значи сноп, а по узору на бајку, причу вотевер, која се прича генерацијама уназад у свим европским културама. А везана је за оца који каже седморици синова ако буду иступали самостално као прут који је он држао у руци, сви ће моћи да га лако сломе. Али ако буду наступали сложно као ФАСЦИО сва седморица, неће моћи нико ни преко колена да их сломи. Јединство нације и народа јесте ФАШИЗАМ и то није ништа лоше, нити ружно, сем што има рогобатан назив. Још једном, апелујем на Борку и Соњу да мало обнове градиво, јер делују у јавним наступима у најмању руку ретардирано кад употребљавају овај термин.

Mene nešto drugo muči.Kakve veze ima fašizam sa odgovorima tipa
4.4 You are disciplined but tolerant; a true American?

4.23 isto ko električarevo...

Јеботе, и даље сам најгори! :))

Србија је за мене од Косова до Сегедина, и за све остало ме боли курац.

Имаш од мене пиво за ово.

Čedo učlanjujem se u KPS, ajde sa mnom.

Džimi fašisto jedan!

Да сам добио пиво од тебе сваки пут кад си написао ову реченицу, сад бих имао подрум пића.:)

A jel dobijam i člansku kartu od bibliJoteke?
Da budem drug-član?

Naravno.

A sad stvarno, kakve veze ima fašizam sa Amerima, osim što su oni postali gori i od Dučea i Hitlera zajedno.

'Srbiju treba rasparčati i baciti je kurjacima da je oglođu. Njen narod je jadan i glupav, on voli da pati i uživa u proklinjanju svojih krvnike. On je u srži mazohističan. Treba mu ugoditi i tlačiti ga. Zato se ja odričem svog nekadašjeg srpstva, ja sam od danas Zemljanin.'

Ejmen tu det!
Takodje pozdravljam i post od Ortaka, u kome pominje Kineze, umiranje...

Nacija, drzava, drzavno uredjenje, religija... je nesto sto je stvoreno za manipulaciju, stvaranje vecine (koju je kasnije lakse kontrolisati, nego ogromnu skupinu jedinki).
Sta ustvari znac patriota? Koji je motiv patriotizma?
Je l' ova drzava stala iza vas, da bi vi stali iza nje?
ODGOVOR JE NIJE I NECE! Vec ce ako moze spreciti napredak/izolovanje iz vecine/stvaranje intelektualnih jedinki.
Pobogu, ljudi, setite se samo sta se desavalo pre 10, 20, 30... godina, pa nije to tako davna proslost. Ljudi su zbog svog stava gubili glave, sve sto su imali... I sada ja treba da stajem iza tako neceg ;) E pa necu!

Drzava je najveca kriminalna organizija, najveci reketas i ugnjetavac... A prica o rimskih 7 stapica je jako lepa, al' da bude bez tog caleta koji ce te stapice da drzi i pravi sinove obicnim idiotima koji su u njegovoj kontroli.

Staljin vas je ubijao, ali vas nije ubijao dovoljno.

Paradoks je da se ja, koji sam pisao o Kinezima i umiranju, ne slazem sa tim postom ;).