Prijava

Pa ono, kapiram da bi eventualno neki pojam ili pak stilska figura ako ne i stih mogli da te podsete na neku modernu pesmu.
Sumnjam da tačke i članovi ustava imaju tu moć .:)

Изненадио би се хахахах!!!

ih, strajo, išao i ja u tu istu strašnu školu, isti smer, pa ništa :) ali da je i ona (a tek sve ostale) laganica u odnosu na gradivo na faksu - jeste, bez sumnje.
a da se vrnem na temu...
sažeto pisanje je ok, ali imam drugarice koje non-stop prepisuju cele lekcije na papir, i tako uče. po meni, gubljenje vremena. iščitavanje i reprodukcija su keva. još ako se ima motiva, i malo tečnosti (jer se suši grlo od tolikog pričanja :)), rezultat je tu. dok sam bio u srednjoj učio sam kući, obično šetajući po sobi, a sad sam kolokvijume spremao u čitaonici, i imam utisak da nije loše... a za ispite kombinujem ova dva metoda, videćemo šta će biti.

Uroše, promašio si faks! :)
aleksandre, koja si smena bio lakša ili teža? :D

teža (druga), naravno... bio u onoj odabranoj ekipici od 15 ljudi sa svim onim profesorima, mora da si čuo za nas :)

dakle moja smena :)
kojoj deder podseti me?

Ма јок, само сам мало више маштовит :)))

IV7 (gačević, emilija i ekipa :)), generacija posle tebe. ona učionica, ako se može tako nazvati, do wc-a. gde si ti bio lociran?

Aaaaa to misliš :) Ja sam bio mučenik u onoj najmanjoj učionici što je tik pored spomen učionice. IV9, najozloglašenije :)

Ја користим мапе ума и добро је. имаш софтвер од бузана лично који много помаже ако си лењ.

Pazim na času pa samo malo ponovim gradivo i odma dobijem peticu, čak ne moram ni ići u školu više.

^ Подсети ме на О.Ш.

Не учим. -.- Не знам шта ми се дешава, али више не могу да учим ни ствари које волим. Мотивација = НУЛА.

Тренутно не учим.

Ucim kako kad, najefektivnije mi ide dok hvatam na papiru sa strane beleske, citam i pisem beleske o onome sto citam, ili pasus po pasus, to je najduze ali zbog te metode i Kurte u petom osnovne ja jos uvek pamtim neke lekcije iz istorije.

Nikad ne učim, oem kad mi je kritično za prolazak. Onda dan-dva bez prestanka i prođem. Uglavnom uvek nađem način da se izvučem, zabavno mi je to.

ja od 9 do 10 lepo na belom stolu, kad idem pre podne, a posle podne od 14 do 15 :P

Sve se prvo procita jednom brzo, drugi put sporije, a treci put se podvlaci. Posle toga se prepisuje u neku svesku,papire, gde god, samo da nije iz knjige jer tako nista ne uspem da zapamtim. A posle svega toga, citanje i ponavljanje do besvesti.
Da ne zaboravim da kazem da stalno te neke "kljucne" reci podvlacim, zaokruzujem, ukockavljujem :/ kako bi bile upadljive.
Meni za sad ide takav nacin ucenja, tj ide mi vec 13god.

Мало тога сам у ситуацији да бубам, али када морам, понављам до бесвести.
Иначе пуно записујем. Тако ми лакше. А и читао сам нешто о томе, када се пише лакше се памти, јебемлига да л' је тако стварно.

Kampanjski, kad priguste udri. a prigustilo je ..

Eh da ucim, naucio bih od juna ovaj ispit sto mi je ostao, ali sam kreten pa samo visim na kompu i zajebavam se napolju. Ali kad ucim, onda samo citam i citam, kao roman, otvorim na prvoj strani i cepam redom. Tako sam spremio svaki ispit do sad, podvlacenje mrzim iz dna duse, osim u vrlo retkim slucajevima. Nikad se ne preslisavam, ne koristim neke posebne metode i tako to. E da ti jebem ovo Ustavno pravo, mamu mu njegovu, svaki sam ispit dao iz prvog ili drugog pokusaja, a njega vucaram od juna, sreca pa sam upao na budzet na drugu godinu, pa mi je lakse.