Ко последњи победник 63

1. sta znam, ako se uvuce komsinicina macka opet nista :)

2. Ili pak mačkina buva... :)

3. tog postojanja necu biti svijestan pa ne moze :)......

4. Jok i nećeš...samo ćeš početi da se drapaš u sred noći. :)

5. sad ispade i da sam buvljiv :)

6. Ne ne, nemoj me pogrešno shvatiti, ali dešava se i najboljima ponekad. :) Pa koliko puta su me izujedale buve od moje mačke kad se smuca danima po polju, pa mi posle toga skoči u krilo i zadrema tu...

7. nisam imao takvih muka vec dobar niz godina nemam ljubimce :)

8. Šteta..Ježevi su kul...

9. malo sam podstanar pa nemam gdje to da drzim a i desava se da komplet familija odemo negdje pa ne bih imao kome da ostavim na cuvanje..

10. Ali ali...mali slatki jež... :(

11. Vrlo rado! :)

Što ne spavaš?

12. cekam da me neko otjera :)....ti?

13. Čekam neki sms.

Ko te tera? Osim starije sestre? :)

14. ma niko pricam gluposti :)...inace mi odgovara da sam budan u ovo doba...ako ti se zuri da legnes reci meni da ti posaljem sms pa mozes da racunas da je ispostovana forma i zaspes :P

15. Šta li ja čekam, majku mu? :)

16. Pedjolinoo jel jos bizMisujes?:)

17. E Ledeni, dodjoh pre jedno 5 dana iz PG, dosta je bilo, 2 meseca :)

18. nema veze ako si se bas potrudio da radis sigurno jos pricaju o tebi :)

19. Ne treba, Ledeni, stigao poziv umesto esemesa. :) Sad mogu mirne duše u horizontalu... :zev:

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.