Ко последњи победник 63

1. Ledeni, ja dao sve od sebe... e sad, da l' će da pričaju, to teško :)

2. je l ti se bar svidjela CG :)

3. Само људи да вас поздравим. :)
    Можда нећу долазити пар дана на сајт. :)

4. ako cemo iskreno ja te nisam ni proteklih par dana sreo :)

5. Prvi put sam duže boravio dole i celu je prošao uzduž i popreko i mogu da ti kažem da nijedno jedino neprijatno iskustvo ne bih znao da ti navedem :)
    Što dalje implicira da mi se svidela :)

6. e sad bas cijelu....:)

7. A jebem li ga, ono... od HN do BP, od PG do Plužina... nije baš cela, ali mnogo više svakako nego ikada pre toga... :))

8. nisam ni ja bio u sve gradove :)....Cim se bavis?

9. Dole sam bio zbog ovog prelaska "Panto" marketa u "Rodu"... informatički deo :)

10. zar nije Plus Komerc?....svjedno su jadno snadbjeveni, a i svi su Merkatorovi :)...dosta si se setkao, kad si u domovini previse ljencaris :)

11. I Panto i Plus... to za Merkator si u pravu... tamo i radim :)

12. malo im cudna ta politika, u Mex-u uvjek mozes skoro sve da nadjes, ovi su nekako komunisticki :)....eee namjerno su tebe poslali :)

13. A to već oko snabdevanja radnji ne znam... polako, dok se uhodaju ljudi malo :))

14. Monopolisti gadni :)....odmori li se ti?:)

15. Pa čini mi se da još nisam... al ide vikend, moći će duže da se spava :)

16. Прописи су прописи!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.