Ко последњи победник 63

1. Nadam se...:)
    Meni ce mnogo nedostajati jer mi je ona prosla godina bila najbolja u zivotu na svim planovima a posebno sto se skole tice, drustvo da sam birala ne bih izabrala ovako dobro...
    E zelim ti da se lepo snadjes :) i da nam se javljas Pufnice zenooo...sta cemo mi bez tebe ovde a?

2. Sad videh temu...:)
    Pufno, zar nije jež božanstvena životinja? :D

3. Zdravo narode.Ima li koga?

4. Pa ova ce ti biti bolja, veruj mi! :)
    E, zeno, pa ti mislis da bih ja nasla stan koji nema net, e jesi blesava! :)))

5. hahahha kako ih casis sa jezom Staklena jao jao....:)

6. Staklena, pa i ne bas, ovaj se nije mnogo mrdao, zanimljiviji je moj deda od njega. :D
    Hello elektro! :)

7. Pufno, u tom slučaju, pozdravi se sa ispitnim rokovima! :D

8. Pufno, dede su mnogo zanimljivi ljudi...puni prica itd :P stvarno imas poredjenje odlicno! :D

9. Pozdravicu se i bez neta. :D

10. Imam i ja slicice od onog jezica, ali me mrzi da kacim. :)
    Moj deda je dosadan. :P

11. I zamislite, ni danas ništa od mog seminarskog.Ako ga ni sutra ne uradim, ja se ispisujem iz škole.

12. Mici, moram da ih podsetim na ježeve, oni su ugrožena vrsta na ovom forumu! :D
    Marcipan, predivan je! <3 :D

13. Елек, па ради га сад...
    Ццц Пуфно, срамота тако за дедуу :РР
    Здраво Марципан!

14. O svašta.Staklena, jel ono pivo popustilo od sinoć?

15. Vi ste svi ludi. :D
    Elektro, i ti si lud, idi radi, nemoj se zamlacujes ovde.

16. Cao narode! :)
    Pre dve godine na moru sam slikala tog jeza. Jedva sam uspela, brzi su.

17. Psssssst! Nemoj me kompromituješ, kume!

18. Ma mrzi me, a i nemam pojma kako to da uradim.To i jeste fora, da znam uradio bih ga još pre dva meseca.

Aha konspiracija.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.