Људи, помагајте, пустите сад песме све, увек има времена за музику и поезију бла бла..али ово је хитно, ја треба вечерас да обучем мајицу на трегере, неку браон а мени се цела леђа перутју јер сам поцрнела много на мору па сад имам велики проблееем...сва сам ко еурокрем, црно белааа..:(((((((((
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Poslednja!
Стварно?
Eto,ispade da nisam.. :)
Заиста...
Sreća često u pesmama dođe, ali tako retko u životu... Šmrc :(
:briše suzice:
Хаххаахах! :)))
Pazi ceo tekst:
Slusam pesmu o ljubavi srecnoj
sto donosi radost i lepotu
sreca cesto u pesmama dodje
ali tako retko u zivotu
Ref.
Ruze cvetaju samo u pesmama
kao sve lazi na tvojim usnama
a kraj pesme istinu donosi
ko tudje ruke u tvojoj kosi
Ko u pesmi mi smo srecni bili
i rastali na pocetku puta
sve bi dala kad bi opet bilo
ko u pesmi, barem pet minuta
Ref.
Jos su samo romanticne pesme
sad je vreme modernih ljubavi
broj je vazan, nije vazno ime
brzo voli, brzo zaboravi
Jel' to Draganina pesma? :))
(Pitam uz rizik da ispadnem glupača) :))
http://www.youtube.com/watch?v=Wu_MWK8isOY
Jeste...
Ja ne znam...
Људи, помагајте, пустите сад песме све, увек има времена за музику и поезију бла бла..али ово је хитно, ја треба вечерас да обучем мајицу на трегере, неку браон а мени се цела леђа перутју јер сам поцрнела много на мору па сад имам велики проблееем...сва сам ко еурокрем, црно белааа..:(((((((((
Joooj, nemoj slučajno tu majicu, Mici. Mom bratu se isto desilo prošle godine, neko vreme je bio crveno-beo krem...
Pa,natopi se nekom kremom posle tuširanja i pilinga,ili stavi onaj Revlonov bronzer kremu!
On ti čuva boju i deluje kao krema,oko 800 din. košta :)
Probaj neki sampon protiv peruti :) Salu na stranu, neka hidratantna krema mozda pomogne, mada tesko se boriti protiv prirode :)
http://www.youtube.com/watch?v=0tdsL4kvp_I
Cigu-ligu.. ;))
Јаоо Пекии...не знам, мораћу да носим неки дукс преко, а кад будем била у мраку ја ћу да се скинем...
Хвала Гого, урадићу тако, дај боже да помогне...
Хвала и Мојој баби :))))))) шалим се хвала Рем, покушаћу..
Hahaha, Kragujevčanine, care. :D