Prijava

Što se mene tiče, ja bih izbacila postere, tako bi se eksplicitan sadržaj uklonio, a rad moderatora redukovao. Samim tim, juniori bi se smorili na sajtu bez "golih ženski" i ređe navraćali. Broj definicija po članu dnevno 2.

Ja ne znam koliko sam pozvan da pisem o kvalitetu sajta, posto sam tek mesec dana aktivan, i koliko sam uopste bio pozvan da otvorim ovu temu, ali ja sam godinu dana citao sajt iz off-a i tek onda otvorio nalog... imao sam pre 4 meseca jedan nalog al sam brzo bio banovan (nedelju dana) jer sam bio izrevoltiran nekim stvarima iz nekih debilnih razloga samo meni znanih. Period izmedju te i ove registracije proveo sam citajuci definicije i uceci kako se to radi, i stvarno smatram da sam pogodio poentu... a sto se tice Iguaninog predloga za dve definicije po danu, slazem se ali na pocetku. Taj broj bi imao tendenciju rasta i bio bi srazmeran kvalitetu definicija. Slazem se i sa Pekijem da broj pluseva na definiciju ne znaci i da je definicija kvalitetna, e za to bi trebalo moderatori da se pobrinu... Izabere se tim ljudi koji znaju znanje i koji mogu da procene jel nesto kvalitetno ili nije! Toliko od mene za sad

Мојне уводите нове модове, поделите неким члановима титулу "домара", ставите да "за брисање" дугме буде њихова ексклузива (пошто се овде све злоуботребљава) и да могу добележе кандидата за бановање. Тиме филтрирају силан рад модовима, па ови не морају да дежурају над срањима.

Нисам стигао да прочитам све постове, вероватно је ово већ неко предложио.

Можда не би било лоше да дефиниција иде прво модератору на ,,оверу" а да је он после тога објави на сајту? Наравно, то би изискивало да се ,,запосли" бар још оволико модератора, али...

Чини ми се да је тако на urbandictionary.com, мени су они једну дефиницију напросто вратили на маил и нису је објавили.

Ето.

Можда не би било лоше да дефиниција иде прво модератору на ,,оверу" а да је он после тога објави на сајту? Наравно, то би изискивало да се ,,запосли" бар још оволико модератора, али...

Upravo to govorim, ali sajt bi onda izgubio pijačarski duh zbog kojeg bas svi i visimo ovde po celi dan!

To što je Surovi predložio je ok ideja, ako je moguće realizovati je... Ako nije, lepo lupite ograničenje definicija na dve dnevno, odobrenje da se prave posteri tek kad pređeš tipa 2000 popularnosti, pa će da bide red verujte mi. :D

moj predlog je da se dodjele mini mUderatori. Opcije "brisanje definicije" "predlozi za banovanje" "brisanje postera". Bar 10 takvih nindzi bi trebalo da ima na sajtu jer clanova je sve vise i vise,k'o da ih kamionima dovoze na sajt.

kada bi autori napredovali ocenjivanjem drugih, to bi uvelo dosta nekih čudnih izmena. ukoliki si ti onaj koji je prvi ocenio dobru definiciju, napreduješ više od onog ko je to uradio posle tebe, ali ukoliko si pozitivno ocenio definiciju koja je loša, nazaduješ na toj nekoj lestvici.

Тој идеји треба дорада.
Ако у старту дам палац доле нечему попут "Школа - Спрема те за живот", или палац горе некој бриљантној али несхваћеној дефиницији, ја назадујем? То је мало безвезе.
Иначе, има ли то везе са новим алгоритмом израчунавања популарности који је Каизен најавио још откад?

Једноставно повећајмо број модератора, повећајмо ограничења, повећајмо све. Број чланова се повећао, број дефиниција се повећао... Број просека оцењености се повећао, мора се тако.... Постајемо велики... Много велики....

Ma vise moderatora i po 2 def. i postera dnevno. Pa ce svi dobro da razmisle pre nego sto okace nesto. A nije lose uvesti te mini moderatore koji bi samo brisali def. i postere i prijavljivalji za banovanje.

Ja mislim da sve treba da ostane kako jeste. Ne zato sto je to ispravno, vec zato sto ce tako biti sta god da napisemo i koliko god tema da otvorimo.

Jednostavno nadlezne organe zabole Sofokle(Tukidid je tako passe) za bilo kakvih promenama i to je super.

Dajmo sansu ljubavi i tako to.

Jeste, pijaca RULES!

Ja mislim da se spremaju neke radikalne promene, kaizen je opet poceo da visi na sajtu, a to uvek znaci da je neki veliki uzdrm iza coska:)

Млади људи који мењају свет.Че-Ву , ај кажи Каизену кад га видиш да погледа онај ПВТ што сам му послао , ако већ није.

'Ocu :D
Cim ga vidim.

ај кажи Каизену кад га видиш да погледа онај ПВТ што сам му послао , ако већ није.

Neviđeno loša formulacija molbe :)

Шта ћу кад сам малограђанин затупели.

Ništa ne brini, čovek uči dok je živ.

Неко је већ написао негде: Имам осећај да много њих регистровало на Вукајлију само да би ставили неки постер (налетели на смешну слику) и то углавном испадне нека тешко сварљива глупост. Дефинитивно треба увести неки услов за постере, рецимо минимум 300 поена. А дефиниције, јеби га, бришите их. Знамо да је напорно, пошто их и ми читамо.

Peki je najbolje objasnio sta se desava na sajtu.

Mislim da je interventna mera povecanje kvota - npr. za chat 100, za poster 300, nema komentarisanja ni foruma bez popularnosti 100. I ono sto je mnogo puta predlagano - smanjenje kvote definicija na 2 (klitori neka definisu i dalje koliko hoce, hu givz a fak).

Time bi se smanjio pritisak na moderatore, imali bi manje posla, manje bi bilo trolova, manje spema, manje banova, sajt kvalitetniji...that's the name of the game, right?