Prijava

Džer je pametno zborio.

Dzeriko je veoma pametno zborio, samo sto bi bolja solucija bila 500 za cet i 500 za poster

500 za kom. i 500 za cet ili 300 za sve to itd..
-Cet je maltene nepotreban, sajt nije napravljen da se zameni facebook ili nesto slicno, sto znaci 50 je dobro.
-2 defke je premalo i onda bi to izgledalo kao prisiljavanje na ktitora.
-Postera ima 2 dnevno sto je ok, i stignu se obrisati, bar vecina.
-Da se ostvari to sa 500, 300 bodova za sve to, bilo bi vise glupih defki u nadi da ce dobiti pluseve.
-Da se to sve dogodi, jeste da bi se smanjio broj autora, ali bi odlazili i potencijalno dobri autori, koji bi jednog dana, mozda usli u legendu. Ovako je ok, samo sto treba vise modova. I to dobrih, ali strogih, kao Dzimi i slicno.

А да се постави граница, рецимо 50 поена пре него што можеш да оцењујеш?
Јер,

Имам осећај да много њих регистровало на Вукајлију само да би ставили неки постер (налетели на смешну слику) и то углавном испадне нека тешко сварљива глупост.

а и отежало би се оцењивање са дуплих налога.

Moraš da skupiš 50 poena da bi mogao da pišeš definicije i kačiš postere, a poeni se skupljaju samo pisanjem definicija i kačenjem postera. Mislim da je to korektno.

Блеки царино! :)))))

Slažem se sa Majmunolikim, jer je zaista prava retkost da neko duple naloge koristi za pisanje definicija i davanje nekog korisnog doprinosa ovom sajtu.

majmunoliki
juče

А да се постави граница, рецимо 50 поена пре него што можеш да оцењујеш?

e ja bih to. recimo da ocenjivanje bude moguce samo ako imas vise od 10 defki i popularnost vecu od npr. 200 poena. i resen problem duplih, resen problem "pajvana"... eto...

200 поена је пичкин дим, ја би ставио бар 500 поена да можеш да оцењујеш и коментаришеш туђе дефиниције. За постере би ставио пар 'иљада.

moze i 500... neka pristojna cifra koja pokazije da si napisao 10 pristojih defki... a za postere bih stavila trku za "poster dana" mozda bi se tako ljudi vise trudili da postavljaju kvalitetnije postere koji nemaju komentar "xD" i "..."

Пустите децу да се играју.

ne može! mi smo kao oni penzosi koji mrze ceo svet a naročito one koji se dobro zezaju! :P

Pošto sam prešao 500 poena, slažem se sa Lemajom.

Ja se slažem sa Blekom :)

Ја тек сад видео (и схватио) његов предлог. Није то лоше. :)

Ne znam je l prenaseljena, ali da nije više ista, nije. Isti je skin, forum i sve, ali nije boravak na nju. Prvo čet. Tu se ne zna ko koga psuje, a ko priča s Milicom o njegovom podznaku u horoskop, pa postovanje slika i klipova. Možda da se ubači da slike i klipovi izlaze na desnu stranu ekrana (ionako zvrji prazno ono onamo), a tekst normalno ka dosad na lijevu?
Forum. To je tek u kurac. Bezbroj tema, a po 5 istih na svaku stranu. Ljudi, ne morate ako imate neko pitanje ili oćete da pokažete sajber svijetu sliku žene s 3 sise, patuljka i naciste da otvarate posebnu temu samo za tu svrhu. Barem tema ima dosta, pođite malo čitajte ih od kraja, od najstarijih, nećete zažalit.
Posteri. Treba zabranit pojedinima da ih ocenjuju, a kamoli prave. Treba uves da ako si napravio lupam sad, 5 postera, a 4 ili svih 5 ti bude izbrisano, onda si završio svoju karijeru uspješnog pisača komentara na slike. Bitni su potpisi na slike, a ne sama slika, ma kako ona bila smiješna. Lako je nać smiješnu sliku i napisat: "Smiješno! (Onda ispod mala slova:) Baš!".
Definicije. Ako ti na profil piše "Dodaj svoju definiciju 5", ne znači da MORAŠ da napišeš 5 definicija, jednu gluplju za drugom. Pročitaš 10 sranje definicija i izgubiš volju za daljim čitanjem. Ja trenutno čitam definicije zbog komentara, znaju da ubiju.

Да ремизирамо.
-Повећати лимит за чет на 500. Тако ћемо се ослободити пајвана.
-Пребацити линкове одвојено од чета. тако ћемо моћи лепо да четујемо на левој док су на десној линкови (Слике, дефке, клипови, етц).
-Направити лимит за постављање постера (нек буде 1000). Тако се ослобађамо пајванског спема оних који дођу да поставе слику сисате жене и више их нема.
-Направити лимит за оцењивање, форум и коментаре. (нек буде ___) тако се ослобађамо оцењивања са дуплих налога, пајванске коментаре и вређања новајлија и дуплих налога, отварање глупе теме на форуму (Пример: Зашто нема дефиниције дана, помоћ:где ми је постер, предлог:________)
-Смањити квоту дефиниција на 3...
-Ктитори са својих 200 динџи имају ослобађање од ових лимита.
-Лимите и све остало увести за сваког члана (сем ктитора)

Ако је ово много и ако није остварљиво онда ћемо и даље бити у немогућности да пронађемо добру дефиницију, добар постер, добру тему на форуму...

Пој предлог: У почетку једна дефка дневно до популарности од 500 па две, до 1000 па три до 5000 па четири до 10000 па 5ет за остало....

Treba uves da ako si napravio lupam sad, 5 postera, a 4 ili svih 5 ti bude izbrisano, onda si završio svoju karijeru uspješnog pisača komentara na slike. Bitni su potpisi na slike, a ne sama slika, ma kako ona bila smiješna. Lako je nać smiješnu sliku i napisat: "Smiješno! (Onda ispod mala slova:) Baš!".

И ово што је ме Меша реко.

Пребацујем ово у Предлоге и багове