Ко последњи победник 64

1. Kakva panaija,lep ti poljubim?Jezik pregriz'o.:)

2. Izadjes iz ove teme, mislim da onda ides prvu temu levo... ili bese desno... uglavnom tamo negde je panaija. :)
    Hvala Caki, jela sam neki burek, ne mogu sad to... :)

3. Slatko i voda, iznela Caki samo za tebe, da se posluzis. :)

4. Nije ti to kacamak nego slatko,uzme se jedna kasicica i aj zdravo.Imam ja jos gostiju.:)

5. Sto, pa bas zato sto je slatko valjalo bi nekom kutlacom da se jede. :)

6. Jok ja ne znam sta bi valjalo...al ko ce to da isfinansira?

7. Slatko se ne kupuje, slatko se krade. :)

8. Kolko se ja razumem u gastronomiju,prvo treba neko da napravi to slatko da bi ga ti ukrala.Opet je to neciji trosak.:)

9. Ojsa pipl! :D
    Viktorija!

10. Битно је да није твој :)

11. e sad si me podsetila, imam ja neko slatko tu po kuci, mama pravila :)

12. Opade mi secer.Sad cu se vratim.

13. Evo, lepo rece Predrazinjo, moj trosak nije i sta me briga. Neka tamo neka baka kuka nad pojedenim i ukradenim slatkom. :)

14. Joj, slatko od borovnica ili sumskih jagoda, njaaaam!! :)

15. Joj od kajsija.Al one su cele kuvane,nisu mlevene,pa su veliki oni palamari.Joj kako je to dobro.Ja to 2,3 kasike onako s nogu smazem,kad mi opedne secer.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.