Ко последњи победник 64

1. koga? čega?

zdr :)

2. Мерциња :)))))))))

3. Za palacinke dusu dalo! :)
    Helou merci... :)

4. Pa mislim da ne bi valjalo za palacinke,al ovako mozes da pojedes teglu bez 'leba,dok si rek'o-sta bi...

5. helou dobri ljudi, koji volite slatko :) vi kako te?

6. Sta ti znas, ni palacinke ne znas da napravis, a pricas da li bi valjalo ili ne. Veruj mi da bi. :)
    Mi odlicno, a vi?

7. Ja ne znam da napravim palacinke?
    Za srce si me ujela,samo da znas.

8. veri najs :) upravo sam popravila nivo secera u krvi sa 200 grama cokolade, pa rekoh da se pohvalim kad sam vec tu :D

9. To si ti sama rekla... :)

10. Pufna
    pre 3 minuta
    Sta ti znas, ni palacinke ne znas da napravis, a pricas da li bi valjalo ili ne. Veruj mi da bi. :)

Ko je rekao?
    :)

11. Ljudi, pomozite mi, sta da slusam od muzike?
    Tvoja mama je rekla da ne znas da napravis smesu za palacinke, a ti si potvrdno klimnula glavom, secas se? :)

12. Slusaj Zokine savete za fax.:)

13. pusti rundeka ili azru
    a moze i audioslave

14. Slusam sad, tj ceo dan Haustor, sad cu malo Azru, da promenim...
    Evo vam, da slusate. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=wlu-MYGUsAo&NR=1

15. Ja ne mogu vise Darka,moram malo da se odmorim od njega.:)

16. Zalim draga ispalo je sranje... :)

17. Kaži mi kaži, koja kada ne može da se napuni?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.