Omiljeno...

1. Najlepše želje

Omiljeni čaj?

2. od nane

strana eurokrema?

3. Crna

Strana meseca?

4. tamna :)

period života?

5. period od 3- 10 godine života :) najlepše vreme

Omljena knjiga?

6. nemam omiljenu knjigu..

citat?

7. Ako želiš pobjed'ti ne smiješ izgub'ti!

Isto pitanje.

8. ,,Oduvijek sam sumnjicavo prilazio gotovo svim zapisima o vlastitom zivotu, dnevnicima, autobiografijama, samokazivanjima, jer u pisanju o sebi, kao namjera ili nesvjesno popravljanje, javlja se zelja da se ulepsa vlastiti zivot, da se prikrije neka svoja mana ili joj se umanji tezina, da se nade opravdanje nekom ruznom postupku, da se istakne neka neuocena ili nepostojeca osobina: covjek i nesvesno ispravlja svoje uspomene, idealizujuci ljude i dogadaje koji su mu dragi, potiskujuci ili potpuno zaboravljajuci one koji su mu neugodni.
    Osim toga, moj zivot je prilicno ravan, zanimljiv i znacajan samo za mene, i sva moja sjecanja su samo moja, drustveno prilicno nevazna: nikad nisam bio u polozaju koji bi mogao znatnije i sire da utice na istoriju, uvijek sam bio jedan od ucesnika u istorijskim zbivanjima." M. Selimović

Koji fax si završio?

9. Filološki... Ali pošto je tema omiljeno taj mi nije omiljeni fax :)

Omiljena društvena igra?

10. nemam

omiljene patike?

11. skejterke ili cipele

omiljena emisija na Discovery-ju?

12. Myth busters ..

kuhinjski aparat?

13. Mikser...

Omiljeni aparat u kući?

14. ono za ceđenje limuna

omiljena osoba iz okruženja?

15. dete

omiljeno mesto za igru (iz detinjstva) ?

16. moja soba...

Omiljena dečja igra?

17. kaladont . pretvori se, pretvori se

omiljena bajka ?

18. Ruske bajke

Ime najboljeg prijatelja?

19. Petar, ali ovo je ,,omiljeno"

3 omiljena vukajlijaša?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.