* Prijavite autore koji vređaju i spemuju * [PROČITAJTE PRVI POST PRE POSTOVANJA NA TEMI]

1. Ubi lik koliko smara. Spava mi se čim ga vidim, al aj da ne spemujemo ovde.

2. Опет су почели са радозналим магаренцетом.

3. Jbt, meni se malo pre medju mojim defkama stvorilo magare, a nisam kliknuo na onaj link, nego sam samo kliknuo na ovo što je Buksnetina okačio (tj. samo sam otvorio "definiciju"), pošto htedoh da vidim na koga on sumnja da je ovo pokrenuo. Je l to bila neka slučajnost (bag) kod mene ili to sada tako funkcioniše?

4. ko je to prvi, buksno? da ne klikćemo :)

5. Ја сам прво код њега видео. :)

6. ne znači da je on i pokrenuo, možda se samo upecao... :/
    vidjećemo već.

7. ne znači da je on i pokrenuo

Ех, да сте такав поглед на ствари имали прошли пут кад је магаре долетело на сајт. А не да прво банујете а онда питате. Дугујете ми дан! ололо

8. ne znači da je on i pokrenuo, možda se samo upecao..

Види, ја сам кренуо да листам најновије, и 4 заредом су биле магаре. Окренуо сам још 2 стране и нигде више није било ниједном. :) Али опет не мора да значи..

9. ne znam ja. nek presudi neko ko može da utvrdi ko je inicijator.
    ne bih da dugujem neke dane :))

10. http://vukajlija.com/recnik/autori/181717
    Obrisao definiciju zbog lose skora i nakon nekoliko minuta postavio istu.

11. Sale, obrisao je duplu. :)

12. aaaa...
    oke onda moa greska..

13. http://vukajlija.com/recnik/autori/182190 ona dijabola sa onim linkom na fejsbuk nikolas pejdž

14. Obrisao definiciju zbog lose skora i nakon nekoliko minuta postavio istu.

sale, to za ban? ajde, ne pretjerujte.

remac, banut ovaj tvoj optuženik.

15. dajte pljugeeeeee

16. Ne razumem, prijavljuješ sebe zbog spema ili...?

17. Dajte mi ban na 10 dana.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.