Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ubio sam ga k'o zeca...
Vučice ako me već zajebavaš nemoj si i tužibaba. A ti i faca možete samo da prihvatite da mi razmotrite predlog i da shvatite da vas NISAM psovao. Kobjasn šta se krilo pod cenzurom je dat tamo tako da nema potrebe ovde da spermujemo dalje. Malo ti ne priliči šlihtanje moderatorima, jadno bre, a i nemaju oni kintu koliko misliš...
http://vukajlija.com/forum/teme/42026-random-predlozi?strana=6 Predlažem da se kazni Facafaca jer je na moj predlog okačio sliku na kojoj piše: Alo? Predlog? Kakav predlog? Ajde beži u kurac!
E, to je već konkretan psov i uvred, tako da molim ostatak moderatorstva da ga kazni kao i Vučicu zvog tužibabosanja i saučesništva u zajebavanciji mene.
Ahahahahaha! :D
Aj predložite gazdi d'umoduje ovog čoveka! On će i Kaizena da banuje.
Dokinse...jel' neko reagovao na tu Vučicinu prijavu? Nije. I šta se sada ti buniš koji đavo?
Nemoj da se svađaš sam sa sobom i da spemuješ ovde, molim te i to poslednji put.
I nemoj da mi odgovoriš na ovaj post, nikako, pošto ću i to da shvatim kao spem, koliko odmah.
Добар си. Синоћ ти све потанко објасним како стоје ствари, ти се сложиш, захвалиш се на одговору, кажеш разумио сам и шта све не и сад се опет нешто буниш. Па нема оће каки, неће каки. Ајде бежи у курац :)
Фаца 3 дана, вријеђање.
Експлицитно вријеђање.
Нема шта, одслужићу симболично пола сата, морам до клоње.
Ово само можда изгледа претјерано, ал' је заправо извјештачено.
Дакле, напишем оно момку из спрдње и позитивне зајебанције, без намјере да га увриједим и онда ми пошаље пвт на који му све потанко одговорим и нема шта. Сложимо се да је све кул, ко што и јесте, ал' ајде да се објасни ако се мора.
Значи, овим поретком: није му се свидјела опаска, размјенимо пвт-ове, промјени мишљење и схвати све, а онда послије читава два дана дође му да ме пријављује. Еј! :)
Ево, нек све изађе на видјело, конверзација на пвт-у била је следећа:
I čekaj facafacafacafacO, jel ok da na moj čovečanski predlog kreneš da se sprdaš i kačiš Gidru kao ME EMEMEEME???? Razumem te, moderator si, može ti se, ali zašto? Kaži, dOKINS-e glup ti je predlog nosi se u kurac neću ni da razmatram ali ono je krajnje infantilno. Isprovociraš me i posle me banujete. Ja nikog ne mrzim od vas ali me ponekad vi moderatori isterate iz takta stvarno.
Зашто да те тјерам у курац? Нисам тај тип чо'ека.
Боље да се спрдамо мало, сајт и јесте намјењен за спрдање и добру забаву. А што си се ти нашао увријеђеним, шта да ти радим... Мишљења сам да ако човјек може да се нашали на свој рачун (к'о што сам и могу, јелте), онда може себи да дозволи да ради позитиве и добре зајебанције мало потпрцкује и друге. Да сам какав шупак кога вријеђа кад му свако мало неко шукне, онда наравно не бих ни себи дозвољавао да зезам друге. Било би шупачки.
А сада, зашто сам се уопште нашалио на онај приједлог?
(напомена: овде цензуришем реченицу која је небитна за ову ситуацију а можда није за ширу јавност) У маси одличних, твој је 'нако... њах... БЕЗ ОБЗИРА НА ТО, највероватније не бих ништа рекао да ниси други приједлог дао огорчен због јебена 4 минуса :)
У суштини приједлог и није промашај, али због масе разлога које ми је сад мрско наводити (ево најбитнији: неко заиста, јебига, пише говно дефиниције. Па не да бих му дао минус на 4 дефиниције, него на малтене све и једну кад прочитам и видим да су ваистину говнушине тешке. И како онда да му дам кад има блокада?) приједлог сигурно неће бити усвојен.
Хвала за труд и идеју. Нисам имао намјеру да те увриједим и надам се да сам све фино образложио у посту.
И нисам те ја бановао, иако сам требао јер користиш цензуру у псовкама. Пичко :))
Шалу на страну, бан ти је заслужен јер си дозволио себи да се нађеш испровоциран. Такав сам раније и сам био, и касније увидио да на сајту пуном будала не можеш уз воду. Прати ритам и зајебанцију, и послије одређеног времена све ће ићи својим природним током.
Prvo hvala što si me udostojio faking odgovora.
E, sad. Ogorčen zbog 4 minusa? (sad uviđam da me je ta rečenica stavila na stub sprdnje) Jok, burazeru ja i nemam pojma koliko ih je niti sam ih brojao niti mi je bitno, na ideju sam došao kad sam video na sajtu Badoo kako taj princip o upozoravanju funkcioniše. I dalje mi nije jasno kako niste ubacili program za automatsko pronalaženje serija ''nelogično brzih'' minuseva i pluseva? Vi nekako primitivno to regulišete tek kad neko posumnja, pa prijavi, pa vi ispitate, pa brišete, ispravljate...nekako pliocenski, ako me razumeš. Mnogi oštećeni ili nagrađeni autori možda i nemaju pojma da su hejtovani ili lajkovani, a ostali su uskraćeni ispravke samo zato što se nisu javno žalili. E to je njah i bezveze. (btw, nisam mislio na blokiranje daljeg minusiranja kad neko zapuca da hejtuje, već elegantno odvraćanje od istih preusmeravanjem na folder ordabrane def, mislim da bi čitaoca mrzelo da se vraća nakon toga na istog autora i nastavi da ređa minuse. Manje posla za vas...). Sve to nije bitno. Predlog ko predlog. Evo i ovo je bezveze kad nema notifikacija za PVT-ove ili za komentare al' to neka predlažu drugi da ne budem samo ja predmet podjebancije haha.
Izvini za cenzurisanu psovku pičko! :)
Vidim još nisam banovan. Mada sad mi ionako neki sušan definičački period tako da ću odslužiti koliko god me cepnete bez problema...
pozdrav.
Ето, само да се види с каквим ја лицимурима имам посла :)
Tokom tući.
докинсе, стварно си испао сиса, поред тога што си лицимур и демон, лолек
Ајде бјежите обојица у курац.
Ма бановаћу ја њега што ме назва пичком лолчић. И сви у курац. Смарко такође. А може и овај Лаик, зајебава ту поштен народ.
uz rizik da i ja budem banovan zbog spema, samo ću napomenuti da onome koji nema rogove nije lako da se bode sa rogatim. a i nije ti u redu što javno objavljuješ pvt, ovo slovo p mislim da znači privatnost.
Ђе сви турци ту и мали Мујо.
Ђес' Фацо, јеси сконтао шта са титловима ? и да, тема је геј.
Пвт, као доказ превртљивости и лицемјера, не да може већ мора бити објављен.
Другог начина да се изнесе случај пред јавну пороту није било.
Не сјећам се да сам икога икад бановао зато што је моје ријечи из пвт-а објавио јавно. Једина блокада увез' објављивања пвт-а (бар што се мене тиче) је морална. Објавити неке приватне ствари јавно а беспотребно заиста не би било у реду. Моје објављивање има циљ.
Спам стоп омладино :) Ово нек се све прочита па да побришем за који сат, а пвт-ове ћу оставити да се виде.
Ako nisi ukapirao nisam ni imao nameru da te prijavljujem i ova ''prijava'' je čista zezancija, parodija na Vučicinu prijavu mene. Pisana je u totalno šaljivom fazonu i dalje mi nije jasno što se cimaš. Ako si objavio PVT, nema tu ničeg kompromitujućeg ni licemernog, da sam hteo da se žalim ja bih se žalio još tad ali sam sav svoj bes i nezadovoljstvo iskazao cenzurisanom rečenicom odmah i to je to.
(ovo ću sam ukloniti za dva sata ne brinite, nije spam)
(ipak neću još dok stoje i ostali komentari)
Ja popio najmanje dva bana zbog vredjanja iz sprdnje.
Па да, и ово моје исто. Баш смо шаљивџије нас двојица.
Prave ste šaldžije.
Sve psovkocenzuraše treba banovati. I tako...