* Prijavite autore koji vređaju i spemuju * [PROČITAJTE PRVI POST PRE POSTOVANJA NA TEMI]

1. Ло сјенто, амиго.

2. Zezatore uspeo si u zivotu .

3. Ljudi neko mi vec dva dana brise postere koji su najbolje ocenjeni... Danas su mi obrisali onaj poster sa Zigicem koji je bio danas najbolji. Nije mi jasno zbog cega, sta je fora???
    Mislim da to neko namerno radi...

4. Mora da su ktitori.

5. Сериес, зато што су неквалитетни.
    Оцена није мерило квалитета, јер је данас интернет доступан и за Јованку Реџеповић из Пепељеваца.

6. mylyca to je jako diskutabilno, posteri su bili odlicni nego se neko nameracio na moj profil i namerno brise moje postere. Ocena jeste merilo, zasto onda sranje posteri odu u debeli minus?

7. У праву си, ЈАКО је дискутабилно, па бих ја обоје да нас поштедим интензивне дискусије и не расправљам даље :) Поздрав и немој више да спемујеш ова тема није предвиђена за то.

8. Желео бих да пријавим аутора под именом кизо, јер је на овој теми упао у расправу без икаквог аргумента и спемовао тему назвавши мој пост усраним. Ово није први пут да тај аутор тролује друге теме и сви добро знају да он то ради одувек и мислим да би био ред да коначно и он добије казну коју је одавно требало да добије.

9. Čitaj malo eskobar, čitaj.

Edi, drago mi je što pratiš moj rad.

10. Престаните да кмечите за глупости.

11. Престаните да кмечите за глупости.

Леп одговор од стране модератора.

Кизо тролује сваку тему и није у реду да други људи буду бановани за много мање глупости од његових. Чак и на овој теми он тролује. Погледајте горе.

12. JA ne trolujem, pogotovo ne na onoj temi. Aj malo vrati se tamo i čitaj od tog mog posta nadalje.

13. http://vukajlija.com/recnik/autori/50662
    vređa, nikakav doprinos
    edit. ne daj se KIZO! uz tebe sam!

14. http://vukajlija.com/gradjen-za-sah/311301

Овај лик, Тмурни вепар, шта већ, што је испамовао последњих неколико коментара.

15. Леп одговор од стране модератора.

Кизо тролује сваку тему и није у реду да други људи буду бановани за много мање глупости од његових. Чак и на овој теми он тролује. Погледајте горе.

Ја не банујем људе због глупости, тако да од мене ниси лепши одговор могао добити.
    Као прво, спем и офтопик нису исто.
    Као друго, ово је сајт на који људи дођу да се насмеју, прочитају нешто занимљиво и сваки пут кад ти се буде десило супротно на сајту, ти узми па се излогуј. Сваки пут кад будеш имао потребу да пријавиш неког, а није претио људима да ће да прави шкембиће од њих, општио им вербално са мртвом свекрвом у анал, ти лепо узми па се излогуј.
    Ајде бре, правите обданиште од сајта, кукате ко неке стрине.
    По мом мишљењу, ако је кизи смешно то што он ради, а једини си ти којем није, он испуњава своју сврху доласка на сајт, а ти уствари треба да се ишчилираш.

И да, буде ли још неко пријављивао коментаре латентних и благих увреда од стране других аутора упућене том који пријављује (овде мислим на оно ''глуп си'' и слично), а сам их је навео да га вређају, биће кажњен брисањем тих коментара у којима дрка људе и наводи их на бан намерно.
    Па се ви сад расправљајте и улажите труд у објашњавање у тим коментарима.

16. http://vukajlija.com/zabava/posteri/79833#comment_960602

Не знам шта значи ово "марифетлук" али контам да је вређање.

17. Вријеђа крајишке соколове
    http://vukajlija.com/krajisnici/311005#comment_961072
    Најважнији дио:

Krajisnici su obicni mudroseri

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.