BAG: Ne radi mi PVT

1. Meni nije nestao post vec cela tema a kod osobe C se vidi sve. :(
    Kaizene, Kaizene, sto prčkaš kad je i ovako radilo dobro. :P

2. Sređeno, aj proverite pa javite ovde ako je ok ili nije.

3. Jeee, radi! :)
    Vi'š da može kad hoćeš.

4. Inače 43 PVT teme su bile nepopravljive. To su PVT koje je neko danas napisao nekome kao novu temu, dakle bez konverzacije. Da ne bi zbunjivalo, obrisao sam ih, tako da ako ste pisali takve poruke danas, moraćete da ih napišete ponovo :(

5. neeeeeeeee :( imao sam formulu koka kole na jednom PVT-u. :(((

6. KAIZENEE ajde nam napravi PVT sobe, znači da mogu da šaljem pvt određenom broju ljudi. I oni da mi odgovaraju tu. Ajde leba ti. To nije teško čini mi se, u fazonu tema zatvorenog tipa.

7. E ljudi, ne znam kako je kod vas, ali meni pored svakog PVT-a piše Kaizen, a ne osoba sa kojom razmenjujem PVT.

8. То значи да је каизен стао тренутно код читања твојих пвтова :)

9. E ljudi, ne znam kako je kod vas, ali meni pored svakog PVT-a piše Kaizen, a ne osoba sa kojom razmenjujem PVT.

Isti slučaj.

10. Ista stvar. Sitnice ljudi, što se nervirate bezveze. Za par dana srediće se i to.

11. Кајзен послао све пвт-ове ?

12. Opštenje sa kaizenom na svim PVT? lololo!!!!

13. To je zato što kaizen može da vidi sve pvt-over... Svaki pvt koji pošaljete stiže toj osobi kojoj ga pošaljete I KAIZENU.... Kako niste ukapirali?

14. Мени тако пише , сви ПВТ ми од Каизена.Каизене реагуј! :) и да ја и даље не видим датум објаве ниједнод поста на форуму, коментара или дефиниције..... све пи

пре НаН дана

15. Ko ima problema sa NaN-om samo stavite miša na to i onda prikaže tačno vreme i datum. Ili instalirajte Operu ili Hrom.

16. То значи да је каизен стао тренутно код читања твојих пвтова :)

:)
    O ne! Nije trebalo da spremam preuzimanje i puč na sajtu preko PVT-a. :(

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.