Prijava

Јевреји су само много фанатични - ал' су и довољно паметни па још нису разнели ону џамију која се налази на рушевинама оног њиховог храма.

Мада није ни чудо да су толико џанризави, кроз пола историје су их освајали и поубијали...

Jedina stvar koja je stvarno za rispekt kod Ješa jeste to da su svoju izgubljenu državu povratili nakon 2000 godina. Svaka čast na održanju.

Inače ih mrzim -.-

Cekajte ljudi, pa Jevreji su okruzeni sa 200 miliona Arapa u onoj pustinji, i itekako moraju da se brane.
Inace posto su nam Jevreji naneli vise zla od onih palestinskih cigana, stavljam se na palestinsku stranu.

Takođe, na palestinskoj sam strani.

Pa eeej, Jevreji u Izraelu dobijaju najbolje naoružanje od Amerikanaca, a Palestinci, s druge strane, dobijaju šupalj nos do očiju...

Ma dobijaju i Palestinci od arapskih zemalja, ali se Izrael u toj oblasti ponasa kao stariji im brat SAD u ostatku sveta, kako su samo razrusili onu drzavu Liban, navodno ratuju protiv terorista.

увијек против ћифута...

Prvo da se zna da nisam jedan od onih "obrijanih" maloumnih nacionalista koji naivno sebe porede i nazivaju fašistima, iako o tome ništa ne znaju.
Što se teme tiče, na strani sam Arapa, odnosno Palestinaca. Jevreji, iako su na svojoj tzv "obećanoj zemlji" mnogo se kurče, a za to imaju podršku sa svih obala Atlantika. Glume Kosovare maltene.
Kao što reče Triša, fanatični su. I kao što je Mirjana izjavila, podmukli su. Zato.

Ja sam svoje rekao sto komentarima sto definicijama. Sramota....i sto je najgore nista se nece desiti. Ostace na tome i to je to. I onda ce Izrael ponovo da uradi nesto tako,i ponovo ce svi cutati. Dok ne budu kontrolisali Bliski Istok nece se smiriti. Ali sta sad,odgovaraju Amerima vise nego muslimani. A Masad je veca teroristicka grupa od Al Kaide. Nemam nista protiv Jevreja,ali imam protiv Izraela.

Ја искрено немам ништа против Јевреја, и одувек сам мрзео те антисемисте што у сваком ђаволу виде јеврејски лоби.

Али, тачно је да је њихов лоби један од најјачих у свету, ОК...Паметни људи снашли се.

Имали су некад на некој територији своју државу и немају државу ја мислим брда векова. И сад пре неких 60 година, дали брда пара да би добили подршку у свету да нападну Палестину да би основали своју државу, а то све са причом о наплати холокауста или шта већ...

И добро, и то није ОК, ал ајде...али ово што сада раде, па то је срамота, било која друга нација кад би урадила ма само 2% онога што они раде, била би сатанизована у свету као најгора нација.
То мене највише нервира, што им цео свет ћути зато што имају пара и зато што је један бркица, решио да их побије. И још држе монопол антисемитизма кад себе...само ако помислиш нешто лоше о њима :"Ааааааааа!!! Фашисто!!!"...сиктер море...

@Zeka - Apsolutno se slažem sa tvojim postom. Ok, ne baš apsolutno. Smatram da Palestina treba da bude nezavisna, ali da njom vlada Fatah i da u saradnji sa Izraelom uništava gamad iz Hamasa. I da ta nezavisna Palestina ravnopravno tretira sve svoje građane i građanke, da maksimalno poštuje ljudska i manjinska prava, da se pridržava međunarodnih konvencija, da sarađuje sa Izraelom i živi u mirnoj koegzistenciji sa istim. Btw, "Operacija Liveno olovo" je za svaku osudu, dok je ovo sa "humanitarnim konvojem" koji odbija da podlegne inspekciji već diskutabilno. Pomenuo bih da niko u Svetu nije reagovao na rušenje južnokorejskog broda marta ove godine kada je poginulo 5 puta više ljudi nego ujutro 31. maja u Gazi. Valjda zato što su se navikli da je Severna Koreja "takva" i da se tamo "takve stvari dešavaju."