Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Novom Sadu.
Zato sto sam htela nesto vezano za informatiku,a mislim da ne bi uspela na nekom jacem faxu koji ima inf, pa eto...A i srednja mi je bila ekonomska pa sam vec u toj prici.
Zasto bas PMF?
PMF
jebi ga... Volim biologiju, pa jos molekularna...
sprema li se jos ko za prvi?
Prvi sta? Prvi oktobar? Evo ja... :)
Ko se jos sprema?
koji fax pufna?
Filoloski...
I tako... Lepa noc, zar ne?
Pa jeste...Dobro je za trcanje.
'Oce sutra biti sunca?
slabo,
Ima li ko da misli suprotno?
Mislim da hoce, barem malo...
Ko jos trci u pola dva?
ja
jos ko?
Ja ne.
Neko drugi?
Ja da...
U pola 12?Somebody?Anybody? :D
Nope. :)
Jos neko?
ja brate, a brate, a?
A brate naravno...
Samo nas troje divanimo? a?
Izgleda.
Sto, je l' treba jos neko da dodje?
Ne, al ne znam sta da vas pitam vise.
Pricate u snu?
Mlogo pricam, ne znam kako me ne zabole usta!
Vi?
Ne bas..tj ja mislim da ne,al sve je moguce.
Ima li "tamo" komaraca?
Jok, umrli od straha.
Kod vas? Muva?
A nesto leti dole oko nogu,kontam da su komarci.Muve sad spavaju.
Leptirica? Macaka koje zavijaju pod prozor?