Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 14

1. Au, bolje da ostanu neprijavljeni, znajući birokratiju i gužve na šalterima...

Koga odavno nisi viđala online na sajtu, a baš bi se obradovala da se pojavi?

2. Pa ne znam, jutros videh da nema Star odavno, malo sam se zabrinula, pa se setih da je u Grckoj. Npr nju, posto drugog autora ne mogu ovde da pominjem. :)

Sta ima za dorucak?

3. Aha..da. Okej. :))
    Nadam se da će biti nešto okej, recimo nisam odavno jela šunkicu i sir, ne bi bilo loše.

Šta ti misliš o belim lažima? (sitne laži iz najbolje namere, koje ni na koji način ne utiču na neki dalji ishod neke situacije, a izgovaraju se da poštedimo osobu nepotrebnog stresa)

4. Peče mi brat kroasane. :)

Šta je najbolje pojesti umesto kasne večere?

5. Lazi stalno koristim, ne smatram ih stetom.
    A najbolje je pojesti kesicu gumenih bombona i limunadu, kao ja veceras. :)

Sta mislite o vanzemaljcima i da li oni postoje uopste?

6. Ne ne, ja mislim da ne postoje, to su samo Bosanci!
    http://www.youtube.com/watch?v=E7IUR_fFypI

Nekad si se ljubio/la sa nekim Bosancem/Bosankom? Ako jesi, kako je bilo? :)

7. Ahahah, kakva pesma, bila sam je zaboravila. :D
    Nisam, sto, kakva je razlika?

Kad si se zadnji put napio/la, kako, gde?

8. Dobar vece :D

Hmmm prosli vikend, u Celarevu na danima piva (besplatno pivo) :D

Kome najcesce saljes poruke(cimas) kad se napijes?

9. Vece. :)
    Pre sam slala kojekome, a sad ne saljem, zaboravim gde je fon, hvala Bogu. :)

Ti?

10. Isto, pre sam uvek slala drugarici koja je jedina umela da desifruje te poruke,al sad ne bas...zao mi kredita :D

Omiljeno dugme na tastaturi?

11. Sift, ne znam sto. :)

Kako zivot, kako zena, deca, ukucani? (nemam inspiraciju za kreativna pitanja :)

12. Zivot dobro, dece nema jos,hvala Bogu,a ni zene :) Svi zivi,zdravi,samo eto mozda sam sad malo gladna...:/

Ti gladna? :)

13. Pa i nisam bas, nesto sam bolesna, pa i ne mogu da jedem, samo cajeve pijem...

I, sta ces da uradis po pitanju gladi?

14. Problem resen plazmom i mlekom :D

Ou nou, bolesna :(

Koji caj pijes?

15. Kul, e pa prijatno. :)
    Ozdravicu, do petka. :)
    Pijem nanu...

Ides u skolu?

16. Jok ja..Cekam kobni 1. oktobar :)

Ti?

17. i ja cekam 1. oktobar
    na koji fax ides?

18. Filoloski.

U kom gradu?

19. PMF
    zasto bas ekonomski?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.