Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 14

1. Au, bolje da ostanu neprijavljeni, znajući birokratiju i gužve na šalterima...

Koga odavno nisi viđala online na sajtu, a baš bi se obradovala da se pojavi?

2. Pa ne znam, jutros videh da nema Star odavno, malo sam se zabrinula, pa se setih da je u Grckoj. Npr nju, posto drugog autora ne mogu ovde da pominjem. :)

Sta ima za dorucak?

3. Aha..da. Okej. :))
    Nadam se da će biti nešto okej, recimo nisam odavno jela šunkicu i sir, ne bi bilo loše.

Šta ti misliš o belim lažima? (sitne laži iz najbolje namere, koje ni na koji način ne utiču na neki dalji ishod neke situacije, a izgovaraju se da poštedimo osobu nepotrebnog stresa)

4. Peče mi brat kroasane. :)

Šta je najbolje pojesti umesto kasne večere?

5. Lazi stalno koristim, ne smatram ih stetom.
    A najbolje je pojesti kesicu gumenih bombona i limunadu, kao ja veceras. :)

Sta mislite o vanzemaljcima i da li oni postoje uopste?

6. Ne ne, ja mislim da ne postoje, to su samo Bosanci!
    http://www.youtube.com/watch?v=E7IUR_fFypI

Nekad si se ljubio/la sa nekim Bosancem/Bosankom? Ako jesi, kako je bilo? :)

7. Ahahah, kakva pesma, bila sam je zaboravila. :D
    Nisam, sto, kakva je razlika?

Kad si se zadnji put napio/la, kako, gde?

8. Dobar vece :D

Hmmm prosli vikend, u Celarevu na danima piva (besplatno pivo) :D

Kome najcesce saljes poruke(cimas) kad se napijes?

9. Vece. :)
    Pre sam slala kojekome, a sad ne saljem, zaboravim gde je fon, hvala Bogu. :)

Ti?

10. Isto, pre sam uvek slala drugarici koja je jedina umela da desifruje te poruke,al sad ne bas...zao mi kredita :D

Omiljeno dugme na tastaturi?

11. Sift, ne znam sto. :)

Kako zivot, kako zena, deca, ukucani? (nemam inspiraciju za kreativna pitanja :)

12. Zivot dobro, dece nema jos,hvala Bogu,a ni zene :) Svi zivi,zdravi,samo eto mozda sam sad malo gladna...:/

Ti gladna? :)

13. Pa i nisam bas, nesto sam bolesna, pa i ne mogu da jedem, samo cajeve pijem...

I, sta ces da uradis po pitanju gladi?

14. Problem resen plazmom i mlekom :D

Ou nou, bolesna :(

Koji caj pijes?

15. Kul, e pa prijatno. :)
    Ozdravicu, do petka. :)
    Pijem nanu...

Ides u skolu?

16. Jok ja..Cekam kobni 1. oktobar :)

Ti?

17. i ja cekam 1. oktobar
    na koji fax ides?

18. Filoloski.

U kom gradu?

19. PMF
    zasto bas ekonomski?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.