U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
nemam (btw ne znam ni jednu)
Da li volis logiku?
Da
U koliko sati se obicno budis?
Ja se uvek neobično budim :P
Da li je ok i dalje zvati žene lepšim polom pored toliko lepih muškaraca?
Da,žene na to imaju inokosno pravo! :)
Koliko je Mesec udaljen od Sunca?
Dovoljno je blizu za primopredaju smene!
Kako ti prija 22. septembar?
Mmmmmmmmm,super mi je :)
Baš se dobro osećam-umorna,ali srećna :)))
Kako tebi prija ovaj dan?
Pobedio sam u onoj igri, svi su dobro raspoloženi... šta bih više mogao da tražim! :))
Kom poklonu si se nekad posebno obradovala?
Danas mi je sin kupio čokoladu :)))))
Kako prija pobeda?(Btw,čestitam) :)
Hvala, a prija jer je neočekivana (samo sam jedan post napisao danas), mada bi bilo lepo da je neka od devojaka pobedila! :)
Šta najviše voliš kod sina, koja njegova osobina ti je najdraža?
Volim ga kereće odanom ljubavlju,sve njegove vrline i mane.Ali cenim što
ima osećaj za pravdu i nikad ne laže. :))
Koja je tebi najlepša ljudska osobina?
Rekao bih empatija, al' nije to baš najbolji opis... ona sposobnost da ne budeš sam sebi najbitniji, ili jedino bitan, ne znam koja bi reč ovo najbolje opisala :)
Gde bi malo da pobegneš s prvim snegom?
Veruj mi,negde gde je toplo,gde žeže sunce i gde se čuju morski talasi...eee pusta maštanja.. :)
Da li više voliš zimu ili leto?
Ranije zimu, dok sam intenzivnije skijao, sad leto, manje skijam a i zima u gradu ima neke depresivne note :)
Ideš li nekad na Vračevgajsko? Ili si lokalpatriota :)
Vračevgajsko je čist fenseraj,to mi malo ide na ganglije.
Idem na glavno jezero,najbliže je,ali me Nera zove,pa (ako Bog da),sledeće godine idem tamo na kupanjac. :)
Da li si ovog leta bio u B.Crkvi na jezerima?
Nisam, čim sam dao poslednji ispit otišao sam na more 20-ak dana, posle toga malo đirao po Srbiji, nije mi zafalilo kupanje na jezeru. :)
Koje vino obožavaš?
"T'ga za jug",slatka crna vina,ali ne preslatka.Početkom septembra pila sam neko domaće-pravi nektar!
Opora ne volim.Šampanjac ima special place in my heart. :)Eto.
Da li si dobar poznavalac vina?
Mislim da nisam, znam dosta ali je daleko od onoga što bih voleo da znam i što znaju pravi sommelier-i.
Šta te najlakše rasplače?
Pa,ne plačem baš često.Ali,ljudska dobrota me gane-tu ne mogu da ostanem ravnodušna.Čak sam danas zato zaplakala.
Misliš li da treba uvek ostati dosledan sebi i svojim načelima?
(Manje modifikacije da ne računamo)
Naravno, kako drugačije!?
Da li si se zbog nečega u životu baš pokajala?
Jedna od mojih maksima u životu je-nikad se ne kajem zbog nečega,jer sam u tom trenutku tako ili to morala da uradim.Neproduktivno je.
Ima stvari koje bih promenila,ali uvek,uvek dobro razmislim pre eventualne situacije koja bi,u budućnosti,mogla da postane "kajaća".
Da li daješ i tražiš mnogo od prijatelja?