Dželat

1. Ja se žrtvujem umesto svih...

2. Dakle Miro, ovom prilikom svečano te proglašavam vitezom. Koristi je sa čašću i dostojanstvom kakvim joj i dolikuje.

3. http://4.bp.blogspot.com/_irYknY4CpyI/Scvp0AHGMfI/AAAAAAAAAAk/N03zY-oHT0c/S1600-R/templar_knight2.jpg

Ocu. Juhuuu, sad mogu da vitlam macem vecim od sebe, a da niko pri tom ne misli da sam poludela! ^^

4. Ja se žrtvujem umesto svih...

Mojne bre Tea, samo ti uživaj. :)

5. Kralju, da li da oteram ove goste, da li vam možda smetaju?

6. Miro, to se ocekuje od tebe. Tvoja hrabrost, tvoj mac i tvoja odanost su veoma potrebni!
    Peki, naravno! Treba da odu. Sada nam je mir potreban.

:odlazi da pronadje svog Kralja i da ga pita da li bi mu harfe prijale:

7. Peki, veoma sam zadovoljan tvojim radom. Ukoliko mene nema da odgovorim, slobodno poslušaj moju Kraljicu.

A goste teraj, ne prija mi njihovo prisustvo.

:obaveštava Kraljicu da bi:

8. Čuli ste kralja. Mrš svi napolje!

9. Peki! Neki pajvani se motaju oko dvorca, napile se budale pa smaraju. Reguliši ti to.

10. Sunce mu žarko!

11. Počeli ste da patite od šizofrenije.

12. Ko kaže, to sam bio ja, podmornica mi se zaglav'la u šancu ispred zamka.

13. Ako, pa svi od nečega boluju. Bolje da budem kralj. Zamisli da sam zec. Ili krompir. Ili pire krompir.

14. Kraljice moja draga, kako si danas? Daj cimam poslugu da ti donesu nešto za mamurluk? Nije lako posle svih onih čaša vina, znam :)

15. Danas su definicije dobre. Jedini minus sam dala moderatoru.
    Sta cu kada imam blago neuracunljivi kriterijum. I mamurluk od sinoc. :))

16. :))

Neam pojma, ja i danas podelih minuse. Ipak, deluje mi da je možda manje nego juče. Možda je delovalo mojih ruku delo od sinoć :))

17. Sve se promenilo od tog trenutka! Ljudi se trude, primecuje se red.
    Bez obzira na jesen, kao da je prolece stiglo u Kraljevstvo! Ili sam subjektivna zbog onog vina i dekreta od sinoc. :)))

18. I da jesi i da nisi, zadovoljan sam odgovorom :) Pravi Kraljevski ;)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.