Dželat

1. Mirjana, ovo mi je tek prvi bracni kraljevski dan. A Kralj me je izabrao, nisam se ja tu nista pitala. Samo sam pristala. :))

2. Стари Краљ је ипак све знао ;)

Ali stara kraljica nije. Ne opterećuje se lokalnim tračevima među plebsom. :)

3. Poštuj Kraljicu moju kao što poštuješ Kralja svog.
    To bi bila moja prva zapovest. :)

Miro, razmatram predlog. Bićeš blagovremeno obaveštena o ishodu.

Kraljice moja draga, hoćemo li na još jednu čašu vina? :)

4. Evo, novi kralj samo loče, umesto da radi nešto za ovaj narod! Smatram da nije dorastao zadatku. Ništa bez cara. Toliko od mene.

5. Ali stara kraljica nije. Ne opterećuje se lokalnim tračevima među plebsom. :)

Ni novi Kralj. Njegova plava krv ima bitnije probleme od toga. :)

6. Mozemo. Ovaj me plebs zamorio! :))

:sa osmehom prihvata Kraljev poziv i odlazi:

7. Stalena, želiš li da prihvatiš čast da budeš dvorska dama?
    Kralj misli na svoje verne vitezove.

Videću odgovor kad završim savetovanje sa Kraljicom. Imamo dosta toga da razmotrimo. :)

8. Ccc vidim ja da će ovde padati glave.

9. U tvoje ime cu da koljem sve ne-hriscane i da ti trosim resurse pod izgovorom da trazim Sveti Gral. Vidis kako sam pravi templar!

10. Stalena, želiš li da prihvatiš čast da budeš dvorska dama?

Zbog čega Kralj misli da bi to bila čast za ovakav nobles kao što sam ja?

11. Alo bre ako ne prestanete da se svađate, staviću vas sve đuture na giljotinu!Dogovorite se već jednom.

12. Dželat je podivljao. Mora da je poprimio poneke osobine od medveda Đure sa kojim je primoran da živi.

Nobles se ne svađa. Nobles samo želi odgovore na postavljena pitanja, i strpljivo će ih sačekati.

13. Dželate, turi je na giljotinu. :)

14. Mislim da sam bio jasan.Vrlo lako mogu da izmenim prvi post.

15. Staklena, stvarno smara ovo. :)

Dželate, iskali svoj bes. Turi par ljudi na giljotinu da se iživiš. :)

16. Pa ko ti je kriv kad nisi priznao da si slabiji od mene. :)

17. Dželat se ne iživljava.

18. Kraljice moja, šta misliš, da li da udostojimo Miru titulom viteza?

19. Hrabra je Mira. Svidja mi se njen prkos. To bi bio pravi izbor.
    Sto se tice Staklene, moram reci da ona treba da ima u vidu da samo nobles i moze da bude dvorska dama. Uverena sam da ima rafinirane manire i sofisticiran ukus. Njena ostrina u izrazavanju dolazi od njene pravdoljubivosti.
    Staklena, meni bi bilo zadovoljstvo da ti budes na nasem dvoru. Tvoji saveti su korisni. :))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.