U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ред би био. Ае, уздравље, и честитамо. Иако је још увек незванично.
Promenih avatar (isto nezvanično).
Добро је, добро је! Греота да те крунишемо без младе, али ако хоћеш није проблем.
Overite mi sajt na profilu. :)
Marcipan, je l' 'oćeš?
Čestitam, nezvanično.
Za neupućene:
spisak vršilaca funkcija:
Električar: kraljev dželat (trenutno namjesnik)
Stormborn: kraljičina straža i odbrana (ali, pala u rezignaciju nakon abdikacije)
Sikspek: degustator dvorskih dama (probiraš, što se ono kaže)
Javio: dvorska luda (ne briga ko je na vlasti)
spisak prestolonasljednika:
Hiphoza: princ, maloljetan
Nista: princeza, sa posebnom zaštitom i provjerom njenih udvarača
Аааааа, објаснио си Моторхедом :))). Марципан, чекаш се.
pre minut
Marcipan, je l' 'oćeš?
Možda si kralj, al malo više emocije unesi, bokte! :)
Није све. Едитуј престолонаследника Хипхозу, сина си нам заборавила, ништаријо! :))
И наравно, принцезу Ништа.
Radujem se! Ali ocekujem strogost i pravednost! To ti nije poza, vec velika odgovornost. Ziveo! :)
Sta je l' hocu?
Да будеш Гамбијава Краљица и Прва Дама?
Privilegiju da budeš moja kraljica, i u dobru i u zlu. Ma kakvom zlu, šta ja lupetam.
Šta kažeš?
Ako mi obeca da nece abdicirati brzo hocu! :) Izvinjavam se na nedostatku emocija, ali mi se nekako cini da je ovo brak iz interesa. Sto, naravno, ne odgovara mojoj romanticnoj prirodi... Ali avaj, sve za kraljevstvo! :)))
АААА, па сви крањевски бракови су бракови из интереса. Осим овог мог, тај је изузетак. Дакле, идем да спремам декрет, крунисање ће се обавити до нове дефиниције дана сигурно. У декрету ћу вам објаснити ваша задужења.
Dajem časnu kraljevsku reč.
Nemoj pred narodom :)
Mužu, to je bio spisak funkcija, što b' se reklo zaposlenih, gdje tu djecu da nam stavljam?! :)
Ali evo, izmijenih.
Hahaha, pročitala sam "u krevetu ću vam objasniti vaša zaduženja" :D :D :D
Жено, то само теби објашњавам, ником више! Само кад нам нови Краљ да пензију да се повучемо достојанствено.
Što na umu to na drumu, šta ću.. :)
Pih, ja odo' u ilegalu - Robin Hud stajl!