Dželat

1. Ред би био. Ае, уздравље, и честитамо. Иако је још увек незванично.

2. Promenih avatar (isto nezvanično).

3. Добро је, добро је! Греота да те крунишемо без младе, али ако хоћеш није проблем.

4. Overite mi sajt na profilu. :)

5. Marcipan, je l' 'oćeš?

6. Čestitam, nezvanično.

Za neupućene:

spisak vršilaca funkcija:

Električar: kraljev dželat (trenutno namjesnik)
    Stormborn: kraljičina straža i odbrana (ali, pala u rezignaciju nakon abdikacije)
    Sikspek: degustator dvorskih dama (probiraš, što se ono kaže)
    Javio: dvorska luda (ne briga ko je na vlasti)

spisak prestolonasljednika:

Hiphoza: princ, maloljetan
    Nista: princeza, sa posebnom zaštitom i provjerom njenih udvarača

7. Аааааа, објаснио си Моторхедом :))). Марципан, чекаш се.

8. gamby
    pre minut

Marcipan, je l' 'oćeš?

Možda si kralj, al malo više emocije unesi, bokte! :)

9. Није све. Едитуј престолонаследника Хипхозу, сина си нам заборавила, ништаријо! :))

И наравно, принцезу Ништа.

10. Radujem se! Ali ocekujem strogost i pravednost! To ti nije poza, vec velika odgovornost. Ziveo! :)
    Sta je l' hocu?

11. Да будеш Гамбијава Краљица и Прва Дама?

12. Privilegiju da budeš moja kraljica, i u dobru i u zlu. Ma kakvom zlu, šta ja lupetam.

Šta kažeš?

13. Ako mi obeca da nece abdicirati brzo hocu! :) Izvinjavam se na nedostatku emocija, ali mi se nekako cini da je ovo brak iz interesa. Sto, naravno, ne odgovara mojoj romanticnoj prirodi... Ali avaj, sve za kraljevstvo! :)))

14. АААА, па сви крањевски бракови су бракови из интереса. Осим овог мог, тај је изузетак. Дакле, идем да спремам декрет, крунисање ће се обавити до нове дефиниције дана сигурно. У декрету ћу вам објаснити ваша задужења.

15. Ako mi obeca da nece abdicirati brzo hocu! :)

Dajem časnu kraljevsku reč.

ali mi se nekako cini da je ovo brak iz interesa.

Nemoj pred narodom :)

16. Mužu, to je bio spisak funkcija, što b' se reklo zaposlenih, gdje tu djecu da nam stavljam?! :)
    Ali evo, izmijenih.

17. У декрету ћу вам објаснити ваша задужења.

Hahaha, pročitala sam "u krevetu ću vam objasniti vaša zaduženja" :D :D :D

18. Жено, то само теби објашњавам, ником више! Само кад нам нови Краљ да пензију да се повучемо достојанствено.

19. Što na umu to na drumu, šta ću.. :)

20. Pih, ja odo' u ilegalu - Robin Hud stajl!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.