Сторма, сви остајете на својим функцијама, док је Електричар намесник. Биће вам лепо до доласка новог владара.
Марципану, све је то лепо, али краљевски брачни пар се мало уморио од смарања људи по коментарима, од данас даје само позитивне коменте, и ред је да неко агресивнији преузме круну. Хипхози фали још једна година да би самостално владао, чекамо намесника. А ви предлажите даље. Моје је да га крунишем :)
I ja bih Gambyja, samo što me brine njegov ženomrzački stav. Kralj mora da ima kraljicu, i da je voli brižno. :) To je posljednji test za krunisanje...
I ja bih Gambyja, samo što me brine njegov ženomrzački stav. Kralj mora da ima kraljicu, i da je voli brižno
Мизогинија је једини лек за очување Краљевства. Мој грех је што сам био премекан и довео га у незавидан положај. Мене што се тиче, нека се Џелат јави, треба неко да пресече врпцу, па да крунишемо Гуменог. Дотле нека бира аватар и обавезно жену. Дворске даме нека се пријављују и даље код Сикспека на конкурс, он је и даље на функцији дегустатора. Договорите се, па да издајемо декрет.
Сторма, сви остајете на својим функцијама, док је Електричар намесник. Биће вам лепо до доласка новог владара.
Марципану, све је то лепо, али краљевски брачни пар се мало уморио од смарања људи по коментарима, од данас даје само позитивне коменте, и ред је да неко агресивнији преузме круну. Хипхози фали још једна година да би самостално владао, чекамо намесника. А ви предлажите даље. Моје је да га крунишем :)
Red je da se i ja oglasim, potvrdim abdikaciju i odlazak u ziljegalu, i pohvalim vjernost Storme i njenog dvosjeklog mača.
Birajte kralja pa da ga u zdravlju i veselju i oženimo! :)
Aj ja čem budem. :)
Ja sam se prijavio. :P :)
Okej, dva su dakle kandidata: gamby i pekky. Sačekamo još jednu prijavu, da tender bude legalno sproveden, pa će kralj da preda krunu izabranom.
Edit: ako i treći bude imao nik sa Y, propade nam borba protiv ziljavosti! Rekoh ja, LullabY. :)
Sad kad sam se ja prijavio, ne trebaju vam drugi kandidati. Svi znamo da nemam konkurenciju. :)
Dankan će da odluči. Danas se konkurs završava.
A ti već šacuj neku da ti bude kraljica. :)
http://www.faqs.org/photo-dict/photofiles/list/472/852throne.jpg
Tu staru kroz prozor. Ovu stavite tamo pod luster.
Već sam počeo da preuredjujem :)
Мени се свиђају кандидати... А поготово Гамбијев последи пост ;)
Jašta, znam ja da ti mene voliš. :)
I ja bih Gambyja, samo što me brine njegov ženomrzački stav. Kralj mora da ima kraljicu, i da je voli brižno. :) To je posljednji test za krunisanje...
Nego, je l' ti treba ta kruna ili da je dajem na poliranje?
Staklena moze da potvrdi da to nije istina. :))
Nek padne i ta potvrda, pa da proslavljamo! :)
O volim ja žene. Nego ne volim bilo kak'e. Ti da nisi oženjena, ja bih te odma' ženio. :)
Onda prvo krunisanje, pa cemo onda da priredimo bal! Valjda ce doci princeze koje odgovaraju... :)
Taj rad. Do džige bi bilo tako.
Мизогинија је једини лек за очување Краљевства. Мој грех је што сам био премекан и довео га у незавидан положај. Мене што се тиче, нека се Џелат јави, треба неко да пресече врпцу, па да крунишемо Гуменог. Дотле нека бира аватар и обавезно жену. Дворске даме нека се пријављују и даље код Сикспека на конкурс, он је и даље на функцији дегустатора. Договорите се, па да издајемо декрет.
Podržavam izbor Gambyja za nasljednika trona. Ali ipak, Dankan mora da odluči. Ja ću da utičem koliko mogu. :)
Marcipan, je l' se ti to prijavljuješ za kraljicu, a? I tu postoje posebne provjere, samo da znaješ... ;)
http://www.stil-magazin.com/files/image_for_teaser/sampanj.jpg
Pa, da proslavimo!