Dželat

1. Mo'š ti da dobiješ neku drugu funkciju, ako hoćeš. Kralj je milosrdan.

2. Jedva cekam taj dekret, mada imam utisak da se za sada sjajno snalazimo i bez njega. :))
    Sto se tice Pekija, mozda treba razmisliti. Ali, odluka je na tebi, Kralju. :)

3. Kralj je voljan da se posavetuje sa kraljicom. Strpaćemo to u isti koš sa dekretom. :)

4. On bi mogao da bude zaduzen za osmatracnicu. Nasa utvrdjenja moraju biti sigurna, a njemu nece nista promaci, u to sam prilicno sigurna. :)
    Bez obzra na moc tvog Kraljevstva, dve dvorske lude su mnogo. :))

5. Očekujem od dželata da edituje link u prvom postu.

6. Neka bude kako kažeš, Kraljice moja. Peki, proglašavam te Kraljevim novim osmatračem.

7. Hvala, Kralju! :)
    :Kraljica je zadovoljna i povlaci se u svoje odaje: :))

8. Kralj pita da li bi kraljica da se još malo posavetujemo u tim odajama? :)
    Može da padne i koji dekret. :)

9. Ah, odmora nema... Naravno, Kralju! Ponesi i vino... :))) Izvinjavam se, naredi da nam donesu vina! :))

10. http://sushiwach.com/french-wine-seabed.jpg

Izvolte, moja Prva Damo.

:zatvara vrata na neodredjeno:

11. Hvala, kralju, vršiću svoju dužnost kako treba. :tapše:

12. ПАМПАРАМПАМПАМ ПАМ ПАААААААААААААААМ

Последњи декрет који сам донео као владар у абдикацији гласи :

Нови Суверен биће Гумени Гамби Трећи. Прва Дама постаје марципан, овим декретом тај брак је важећи и пуноправан и може се конзумирати на неодређено време. Дужност Краљевског брачног пара и њихових поданика биће као и до сад, остављање негативних коментара на глуе дефиниције, линковае оригинала на плагиијаторским дефиницијама, прозивање аутора који имају 30 омиљених за само 3 минута од избацивања дефиниције. Покушајте да заусавите малверзације на сајту, средства не треба да бирате, као и ја што нисам бирао док сам се свађао.

Даље, све функције остају исте, Краљ је слободан додати нове по потреби, а Џелат је као и до сад друга личност у Реалму, важнији и од саме Краљице. Дворска луда да се посебно цени, то остављам у аманет. Ако се Краљ одлучи на абдикацију, функцију намесника као и увек обава Џелат, јер Краљевство није право ако нема чврсте руке и сечива.

Престолонаследник остаје Хипхоза, ако буде хтео титулу, Гумени Гамби Трећи ће морати да му је преда, тачно годину дана после овог Декрета, а могу да се договоре, па да уз Џелата направе тријумвират. То би било можда и најбоље решење.

Ја одох у зиљегалу, за све савете можете ми се обратити и даље на овој теми.

Славите!

ПАМПАРАМ ПАМПАМПАМ ПААААААМ!

13. Ja bih trijumvirat, ne ustaje mi se sa stolice. :)

Čekamo brata Hipa da se oglasi i on, mada verujem da će se složiti.

14. Imam iste duznosti kao Kralj, a prava manja i od goluba pismonose!
    Dragi bivsi Kralju, bespotrebno je tako nesto govoriti jer ja vrlo dobro shvatam vaznost Kraljevog Dzelata. :))

:odlazi kod svog Kralja po jos jednu casu vina:

15. Џелат је као и до сад друга личност у Реалму, важнији и од саме Краљице.

Marcipan, neka te ovo ne zbunjuje, to je samo poza za javnost. :))

16. Znam Luli. ;)
    Videla sam da tako nije bilo kada si ti bila Kraljica. Pravdoljubivost i lepota su dolazile sa tvoje strane! :))

17. Обе сте итекако у праву, Лепосава то зна из искуства ;)

Dragi bivsi Kralju, bespotrebno je tako nesto govoriti jer ja vrlo dobro shvatam vaznost Kraljevog Dzelata. :))

Одлично ти иде нова улога, није Гумени погрешио у избору :)

18. Još samo dvije dopune kraljevom dekretu:

- princeza Nista ima da i dalje ostane pod posebnom zaštitom, inače propade nam žensko dijete, a i miraz pride!

- vaš kraljevski status treba da bude vidljiv na vašim kraljevskim profilima; to važi i za kasniju eventualnu abdikaciju. Narod Vuke se ne smije obmanjivati!

Uzdravlje vam kraljevstvo i u veselju vam kraljevanje!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.