Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ih, pa gde Gumeni da pogreši. Pa je l' kralj ili nije? :)
:Sipa to vino:
Draga moja Kraljice, ako ovako nastavimo napićemo se k'o dupeta. :)
Kao namesnik proglašavam krunisanje otvorenim!
http://images.inmagine.com/img/corbis/crbs032/crbs0320876.jpg
Други човек Краљевства озваничио! Са срећом новој властели! А од Џелата очекујем као и до сад да буде највећа фаца у Краљевству!
Služba ostaje i dalje glavna.
Zvanične čestitke!!!
Hih, da, zaboravismo sasvim slučajno, ranije napomenuti: dželat može da obezglavi i kraljevski par ako prekrši Dekret i Aneks Dekreta. :))
Наравно да Џелат има ту моћ. Владар из сенке је он. Жено, не допуњавам декрет, Ти си у анексу истог рекла довољно.
Dželat ne ubija decu, ma koliko dosadna bila.Ali ima tanke živce i oštru sekiru.
Izmijenjen gornji post, i sada je sve svima jasno. Ziljegalo, dolazim!
Dobro, dobro. Nije frka. :)
Želim da pohvalim gambyja kao velikog smarača i samo nastavi tako.
"Giljotina nema alternativu" je slogan naseg Dzelata! Divno je posmatrati ga. :))
Ali nije me lepo posmatrati dok radim buhahaha!
Šta je ovo, imamo novog kralja? Kralja koji preti ženama batinama! Zahtevam da se preispita njegova mračna prošlost!
Elek, kad si već mijenjao prvi post, aj u drugi ili treći ubaci i Dekret i Aneks Dekreta, pa da znaju i nadolazeći vladari (mislim, sva se vlast mijenja prije lili poslije, ali dželat je vječan)...
Nije lepo da budeš ljubomorna što nisi moja nova Kraljica.
Tu čast je dobila Ona koja to i zaslužuje.
Ne govorimo ovde o titulama. Uostalom, zašto bih sa titule Carice spala na titulu obične Kraljice? ;) (ko je razumeo, shvatiće)
Meni je sumnjivo to što se dešava na dvoru, Kralj ima mračnu prošlost i svi vi to znate!
Tišina inače...
Staklena, mozes da budes dvorska dama. Vitezi u nasem Kraljevstvu su divni i hrabri skoro kao moj Kralj. :)
Pih, Marcipan, mojne se ljutis, ali ja mislim da bi JTU bio bolja kraljica od tebe :(
Inace, dosla sam na audiciju za viteza, vidite, vec imam mac ^^
Стари Краљ је ипак све знао ;)