Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Царо, шта спемујеш тему кој мој? :)
Želim da jebanje bude perfekton, bez mrlje, zato moram da održavam moral na visokom nivou :)
DANKAN JEBE
http://www.youtube.com/watch?v=4xKeYFkB9Pw
Mogli bi milančeta da jebemo uveče
Ja nisam srala protiv zasebne teme, nego protiv jebača generalno i spamovanja po celom forumu. Naporan si do zla boga, nemoj da si takva pufnica.
Jeste, ili će tebe da zamoli da me banuješ! Ne verujem ženama koje lažu BRE i igraju na kvarno pre svega!
JA JEBEM PANDANSKI
Za mene je to preveliki prekršaj :)
Fala na vitaminu C
EDIT: OBRETKOVIĆ JEBE
ZASEBNA TEMA JEBE!
Katijo, smanji ćilu, nedorasla si ovoj jebačkoj temi.
Punimo mošnice za Milančeta!!!
PANDAN KIDA ĆILSKIIII
A mene boli još veći kurac šta je to za tebe. :)
NE JEBEM MORALNO!
Ako modovi imaju pravo Kikaboju da obrišu tridesetak definicija samo zato što im se digo kurac, imamo i mi pravo da svršavamo po celom forumu.
No, predlog za Milana Stankovića mi se dopada.
Цари ударио курац у главу, јебе ко Тито.
Лестат, грешиш. Само кап исцеди ван ове теме и бићеш рашолован.
I može da te boli samo ono što nemaš!
Da si pomenula ćilu već bi te razumeo.
PANDAN JEBE U ĆILU
http://www.youtube.com/watch?v=EISHsufVlww
A ovo? Samo Cara napisa.
Već sam cedio x puta. I ne grešim u vezi Kikaboja. Mislite šta 'oćete, zabole me.
Цари ударио курац у главу, јебе ко Тито.
JA JEBEM KOMUNISTIČKI KITA MI JE KAO SRP
Kakav fazon sa tim gej smajlijima...
Strašno.
KIKA BOY JEBE
Лестат: Грешиш што мислиш да можеш да свршаваш по целом форуму. Мислим, можеш да га бациш мало тамо-вамо ал нећеш јебати.
LESTAT DRKA