Jebanje II

1. U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO,
    U NJEMU CARUJE KIKABOJARSTVO,
    U NJEMU JE SVE LEPO, U NJEMU JE SVE DOBRO,
    U NJEMU SE SVE JEBE!

2. Где си бре Кика, човече!

3. Bio sam zauzet realnim jebanjem. Tek sad sam stigao da dođem ovde da se pohvalim. Mada, dosta sam bio odsutan, a ovde su se stvari iz korena promenile, tako da će mi trebati malo vremena da opet savladam sve tehnike jebanja na sajtu.

4. Ако, ако, тако и треба! :)

5. Samo mi reci da li i dalje važi ono - samo napišeš "ja jebem" i to je dovoljno.

6. http://farm2.static.flickr.com/1053/1165633328_c20fcae3f5.jpg

Zbog ove žene bih putovao kroz vreme. :) Naravno, da je jebem.

7. Јесте довољно је, али овде само... банују за било где другде! Стварно нису у реду :)

8. Super! Što se tiče spemovanja ostalih tema - nisam to ni nameravao da radim. Meni je dovoljno smešno to što su ljudi za nas pričali da smo prostačine, a sad su ti isti ljudi na ovoj temi.

9. Е да то сам и ја провалио... Што каже један члан "Победили смо!" ЉОЉОЉ

10. Meni je dovoljno smešno to što su ljudi za nas pričali da smo prostačine, a sad su ti isti ljudi na ovoj temi.

И то и многе друге ствари. Наши саборци који су месец дана јебали и док смо били прогнани на Игре су једини прави на овој теми. Да не набрајам, њих 5-6 знају ко су. Остали, сви сте фејкери и џабе вам да пишете овде, нисте се борили за ЈЕБАЊЕ, сад јебите на ПВТ. Ја ПРЕСТАО!

11. Iskrena podrška za Duncana, mog prijatelja JEBAČA!!!!!!

12. ЈЕБЕМ и ЈЕБАЋУ, хвала богу, млад сам... А ви мрште у пензију!

13. Фејзбукманијак ЈА РАСТАВЉАМ!

hahahha xD

14. Допиа шта је смешно?

15. pa nista... kreativan si :D

16. ОПА! контам свиђа ти се!

П.С. Дај допринос теми бре!! :)

17. ЈА УТОВАРАМ!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.