Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
JEBEM
И ЈА ЈЕБЕМ!
U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO,
U NJEMU CARUJE KIKABOJARSTVO,
U NJEMU JE SVE LEPO, U NJEMU JE SVE DOBRO,
U NJEMU SE SVE JEBE!
Где си бре Кика, човече!
Bio sam zauzet realnim jebanjem. Tek sad sam stigao da dođem ovde da se pohvalim. Mada, dosta sam bio odsutan, a ovde su se stvari iz korena promenile, tako da će mi trebati malo vremena da opet savladam sve tehnike jebanja na sajtu.
Ако, ако, тако и треба! :)
Samo mi reci da li i dalje važi ono - samo napišeš "ja jebem" i to je dovoljno.
http://farm2.static.flickr.com/1053/1165633328_c20fcae3f5.jpg
Zbog ove žene bih putovao kroz vreme. :) Naravno, da je jebem.
Јесте довољно је, али овде само... банују за било где другде! Стварно нису у реду :)
Super! Što se tiče spemovanja ostalih tema - nisam to ni nameravao da radim. Meni je dovoljno smešno to što su ljudi za nas pričali da smo prostačine, a sad su ti isti ljudi na ovoj temi.
Е да то сам и ја провалио... Што каже један члан "Победили смо!" ЉОЉОЉ
И то и многе друге ствари. Наши саборци који су месец дана јебали и док смо били прогнани на Игре су једини прави на овој теми. Да не набрајам, њих 5-6 знају ко су. Остали, сви сте фејкери и џабе вам да пишете овде, нисте се борили за ЈЕБАЊЕ, сад јебите на ПВТ. Ја ПРЕСТАО!
Iskrena podrška za Duncana, mog prijatelja JEBAČA!!!!!!
ЈА РАСТАВЉАМ!
ЈЕБЕМ и ЈЕБАЋУ, хвала богу, млад сам... А ви мрште у пензију!
hahahha xD
Допиа шта је смешно?
pa nista... kreativan si :D
ОПА! контам свиђа ти се!
П.С. Дај допринос теми бре!! :)
ЈА УТОВАРАМ!