Jebanje II

1. Mislim da bi bilo isuvise opasno da nesto napisem :D

2. Слободно напиши! Немој те стид! Наши смо!
    ЕВО ЈА ЧЕРЕЧИМ!

3. Dopia, slobodno. ionako se na kraju ispostavilo da smo mi devojke veci jebaci ;)

4. Ja volim da munem.

Munem.

5. Mr. Moon-em i ja tebi :PP

6. Mrmune, sto lazes da ne jebes, kad smo se blek i ja smorili sinoc slusajuci kako ona mala cvili u susednoj sobi, kao da joj nokte cupas.

7. Mrmunem ja tvojoj komšinki! Zdrugog sprata! Ili nekoj drugarici, ako je ta zdrugog šutntava. :)

8. Tulumbac

Mrmunem ja tvojoj komšinki! Zdrugog sprata! Ili nekoj drugarici, ako je ta zdrugog šutntava. :)

Meni rođena sestra živi na drugom spratu. Je l' bi ti to da mi ARČIŠ švecu, a?! :))))

9. Meni rođena sestra živi na drugom spratu. Je l' bi ti to da mi ARČIŠ švecu, a?! :))))

Hahaha, al' ga ubodoh. Onda drugarici! :))

10. Ma, kurac si moj ubo, ložim te :)))))

11. Onda drugarici! :))

12. Poceo sam da opstim (s kao sisarka)

13. Da, javili su malopre u vestima, stavili i tvoju sliku...

14. Наши саборци који су месец дана јебали и док смо били прогнани на Игре су једини прави на овој теми. Да не набрајам, њих 5-6 знају ко су. Остали, сви сте фејкери и џабе вам да пишете овде, нисте се борили за ЈЕБАЊЕ, сад јебите на ПВТ. Ја ПРЕСТАО!

У потпуности те разумем...............и ја полако престајем........

15. Hahaha, al' ga ubodoh. Onda drugarici! :))

МРМУНЕ!!! НЕ ВАЉА МУ ТВОЈА СЕСТРА!!!!

16. Da, mamicu mu probiračku... Ne sviđa mu se moja sestra... Uvređen sam :))))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.