Jebanje II

1. Hahhaha, 'ladni smo svi gledali videjo. Koje smo paljevine :)))

2. Dž, ne zezaj čoveka, nemoj sad da okačim onaj naš kućni video pa da vidiš svoju facu :)

3. Е, стварно му ретардирана фаца. К'о да се згражава :) Мислим, није као. Згражава се.

4. Otkud ovca u tom svemu?!

5. Hahhaha, 'ladni smo svi gledali videjo. Koje smo paljevine :)))

Šta ti je žensko. Pa ja da ti kažem pasi travu, ti bi pasao. Kurva sudbina.

6. To me je oduševilo. Kad bih ja upoznao takvu devojku da dovede ovcu... Sve me zatrpavaju drugaricama, nimalo mašte nemaju.

7. Катија, немој случајно да качиш, да не би следећи пут пало неко гаговање!

8. Свиђало ми се како се ситуациоја одвијала до другог нивоа ,а онда............ хаха

9. Laki, to je zato što si mekan.

10. Ијаооо шта ми рекла..........

11. Laki, to je zato što si mekan.

Ауу, шта ти рече!

12. Smack her with a dick, smack her with a dick!

13. Smack her with a dick, smack her with a dick!

Whose dick? My dick? Your dick? His dick? Our dicks? :)

14. Neka bude dicks, ako se ja pitam :)

15. L@ki je arčibald!

16. Наша мала јебачка екумена се поново окупља :))

17. Emil Kurcinak je arčio tokom 90-ih! On je bio srpski hentai a nadu je kao bilo blam...priče za malu decu lo lo

18. Laki ja se ne bavim teorijom, samo praksom. Nije na mom nivou da u nekim dugim gaćurinama, sa masnom kosom pričam kako i šta :)

19. Tvoje je da u halterima demonstriraš kako.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.