Prijava

Ма опасан тај Тито. Још је успео и да пошеви Јованку... Ореланку, јер овакве бајке о његовим активностима по белом свету описао је само још браон Мит Хаузен и Сервантес у Дон Кихоту. Жив је Тито умрео није, док је црвених широм Србије.

ja ovo sa vikipedije, kao nekom da kazemo objektivnom izvoru koji se bazira na referencama, potpuno objektivno. :)
nervira me taj stav i skakanje odmah tito je ovo tito je ono dokle god ima tih i tih, samo zato sto te tako naucili, bez ikakve provere.

Жив је Тито умрео није, док је црвених широм Србије.

nisam komunista, i mislim da je to najgluplji moguci sitem
ne zivim u srbiji.
ne pricam o uredjenju, nego o coveku, kao zajebanom politicaru.

sta's sad? :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Tito

Јебем ли га, тачно је ово што је Келт написо, имаш у оној књизи Тајна века од Пера Симића. Све је документовано, сви списи и много приватних писама је чувано у Москви, па оно... Био је и у Турској једно пола године мешчини.

Milo Đukanović, iz srca mora!

nisam komunista, i mislim da je to najgluplji moguci sitem

Сад си ме разочарао и као човек и као некомуниста!

Što se tiče Jugoslavije u sam vrh mogu da stavim Ante Markovića.

Što se tiče Jugoslavije u sam vrh mogu da stavim Ante Markovića.

+1
Samo što se Ante zajebao jer je svima dao plate po dvije hiljade maraka pa narod nije znao šta će s parama pa rekao:
-Aj sad i mi da se bijemo ka ovi naši usrani preci.
I raspade nam se Juga.
:( Šmrc.

Realno gledano sta uopste dodje najzajebaniji, da li je bio najsuroviji ili najpravedniji prema narodu, ali najgori prema protivnicima, sve je to delikatno. Ako se gleda jedan politicar kao celina svega navedenog Sula mora biti u uzem izboru, pogotovo ako se uzme u obzir kada i kako je poceo zivot, sta je postigao i na kraju mirno napustio vlast ne plaseci se da ce ga neko ubiti kako bi se malo proveo pred smrt. On je mozda jedini od svih njih koji je bio u minus prakticno poziciji kada se rodio, uspinjao se polako da bi prakticno sam zarobio Jugurtu, na kraju vesto okrenuo ledja ostarelom Mariju, opet vesto balansirajuci i zahvaljujuci komandantskom umecu nametnuo se kao jedan od glavnokomandujucih u saveznickom ratu, da bi na kraju posle povratka iz rata sa Mitridatom postao najmocniji covek na svetu i prvi rimski diktator(u nasem poimanju te reci), izvrsio obuhvatnu reformu citavog sistema i na kraju se lepo povukao sa vlasti bez ikakve zastite kako bi mogao da se potpuno posveti radnjama koje je vrsio citavog zivota - da pije, zabavlja se sa glumcima, i jebe svog dragog Metrobija. Uz sve to je jos stigao da napise memoare pred smrt, par puta se ozeni i pobije vise od pola pripadnika prvobitnih 18t centurija, niz drugih ekvita i pola senata za vreme diktature kako bi napuio aerarium i resio se protivnika (proskripcije su i Marije i Cina vrsili!), da Cezara spase Flaminata koji bi ga za ceo zivot omogucio da cini bilo sta drugo. Na kraju je u svom stilu vec propao i sjebanog lica (u mladosti je jos i lep bio) umro jer mu je jetra otisla.

A, Brege nema da mu svira... ccc.. Moj Marjane.

Od muškaraca: Čerčil, De Gol, Putin
Od žena: Megi Tačer, Klara Cetkin

Milo Đukanović i Milorad Dodik.

Kod nas je Krkobabić a od stranih Margaret Tacer.

Od naših Drašković, Milošević, Đinđić, Šešelj i naravno Tile.