U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Uuu, kad sam bio u Parizu pre 2,5 godine, i hteo da opalim kurvu,ali CRNKINJU, ona jebote me pitala odakle sam, ja rekoh iz Srbije, na engleskom naravno, a mrze jebeni Francuzi taj engleski pa bog lololo, nebitno to, ona čim čula da sam iz Srbije, ladno vadi hirurške rukavice, meće ih na ruke i tako me držala za kitu dok mi blajvila jebote!
Je je pitam šta joj znači to sa rukavicama ako već ima moju kitu u ustima, a ona reče nešto u fazonu da ne želi da rizikuje sa stranim turistima, higijena i to...
KAD JOJ NISAM UMALO OPALIO ŠAMR ZA TO! Ali nisam, em što bih dobio batine od nekog Alžirca sigurno kasnije, em što bih džabe puko 40evreja...KURVA!
A kao njeni francuski pederčići blistaju od čistoće?!?!?! ŠLJAM JEBENI!
a ovo mi čudno malo jer u parizu živi baš mnogo Srba....i to poprilično
http://www.youtube.com/watch?v=YPkIfpoOaKE&feature=related
Svako ko je video na temi transfer blama klip onog maloumnog debila-psihopate Marine Abramovic(dovoljno je reci da je Lady Gaga izjavija da joj je ona idol.) Balcan Erotic Trip jasno mu je sto drugi narodi imaju takvo misljenje o nama.
Naravno predrasude uvek postoje al kad neko napravi onakav klip a pritom je iz tog kraja,sto,jelte,govori gledaocu da taj neko zna o cemu prica,ne preostaje mu nista drugo nego da tako misli o nasem narodu.
Ko nije gledao- http://www.youtube.com/watch?v=MIN8Cm5rYXY ,a koga mrzi ukratko u filmu se govori o "OBICAJIMA" na balkanu,tj da su seljaci jebali livadu kako bi ona bila plodnija,da su busili rupe na mostovima,zatim stavljali .... u istu tu rupu uz uzvike da kako buse taj most isto ce tako busiti zenu prve bracne noci,i mnog drugi bolesniji obicaji,naravno sve navedeno u tom klipu je najobicnija glupost i laz.
Uglavnom sad se setio serije koja je bila na Pinku, a bila je na temu Matriksa (pojavila se otprilike nakon godinu dana od filma i bavi se virtuelnom stvarnošću tj. negativcem koji želi da osvoji svet preko tog virtuelnog sveta) i glavni lik je bio marinac u Bosni sa nekim drugom, pa kao otišli u humanitarnu misiju u Sarajevo, a onda usred noći upadnu u zamku koja su organizovala srpska deca - sve neki mali cigančići sa kalašnjikovima u rukama, psuju im mater i upucaju mu druga...
Sad kad se setim te scene shvatam da su od nas pravili Afrikance...
Najzesci komentar koji sam cuo vezan za Srbiju :
"Srbija? Jel' to bese na Bliskom Istoku?"
A onda...
Svi Srbi nose utoke.
Svaki Srbin je ubio desetak ljudi pre 18-te.
Srbi govore cigan(j)ski...
U Srbiji se govori albanski (biser moje predjasnje nastavnice Svedskog... Koga ti ljudi pustaju u skole)
EDIT : A i najurnebesniji komentar "Srbi su Bozji narod, svi ostali su nastali od majmuna" i to od lika rodjenog ovde, u inostranstvu, ne ume ni da natuca srpski, al' mu je zato cale Radikal, i on je patrijota. Dodje zalosno...
The list goes on...
Srbi su usli u Beograd
ahahha kakve sise ima ona baba što stoji pored one što peva, to ni neki zoofiličar ne bi lizao