Prijava

Razumijem moc medija interesi uzajamno dopunjavanje,no u sred moje omiljene serije,filma ,casto dobijem napade bijesa,zaricuci se da bas te prpizvode necu nikad kupiti.

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, pa ti se baš lako nerviraš.Sad mi objasni šta bi drugarice Duška radila da ti se mnogo ide u WC za vreme tvoje neke omiljene serije, a reklama nigde ni od korova.
Reći ćeš kako su jedne reklame dovoljne, ali zamisli nekog penzosa koji ima probleme sa prostatom, a kao i ti voli da gleda tu istu seiju. On svakoga puta blagosilja reklame. Vidiš, nisi sama na svetu, a možda ćeš i ti jednog dana voleti reklame. Pozdrav.

NesoDeBeli,kod nas caruju reklame ,po tri puta iste samo u jednoj emisiji,vjeruj mi imam vremena za sto sta,tako da mi dojade,sto se tice prilagodjavanja,dosta mi ga je,nijesam sama na svijetu,ne ja nikad nijesam sama.Reklame ne volim i tacka.Puno pozdrava .

Uu kako ne volim kada puknu reklamu za vrijeme gledanja filma,serije,dokumentarca....prosto zaboravim šta sam gledala...

Брате, да није реклама, курац би било и те серије и филма и телевизије. :)

To je anadr per of čobans šuz....da li bi bilo ili ne bi bilo....
Kažem samo šta mene nervira i obično zaboravim na film koji sam gledala i prebacim na nešto treće i kao gledam...debilna televizija

Duška & YomaX pwn3d by Džimi. :)

P.S. Nerviraju i mene, zato ni ne gledam TV. To jest, retko gledam, baš retko.

И мене нервирају - таман крену да се тамане орци а оно почне реклама за детарџент.

Super je što ih pustaju i noću, pa mogu da se uspavam čekajući nastavak filma. Inače ne bih spavala. Tako da... volim reklame.

Mene strašno nervira to što na HBO-u NEMA reklama...
Baš kad se setim da odem po nešto u sred filma, kad god se vratim i pitam brata šta sam propustila, on mi kaže: "Ništa, samo najvažniju scenu u celom filmu."
A i utrne dupe od tri sata sedenja.:)
A nervira me i kad su reklame za vreme Southparka, realno, crtani traje dvadeset minuta, a puste petnest minuta reklame. Kao da sam sela da gledam reklame, a ne seriju.