"2 године до дефинитивног смака света" рецимо
  • Slavk0

Како бисте их ви искористили, у случају да се тај смак заиста деси? И не, не кажем да ће се заиста десити.

Морам признати, из мог угла гледишта, могућности су неограничене. Узео бих све и узео бих то одмах. Какве санкције имам да се плашим? Ионако ме неће бити ускоро.

• Encelad

Uzeo bih i ja kada bih bio siguran 100 % da ce biti tako.A kako bih znao uopste.

• Tulumbac

E pa zavisi da li znaš da li će 100% da se desi.

U tom slučaju, iskoristio bih priliku da opsujem majku Borisu Tadiću.

• С

Подигао бих кредит, одваљивао се недељу дана, а онда наредне 2 године то отплаћивао.

• Пд

Појма немам, мада, иживљавао би се само ако је 100% сигурно да ће да буде смак света, типа, ако треба да удари нека стенчуга у Земљу или дођу "Зелени".

Зависи од тога кад јаве да је тад дефинитивно крај, углавном би са ортацима цео дан играо баскет и пио пиво, нашао би неку нимфоманку и тако...

• Slavk0

Рекох, "2 године до дефинитивног смака света" рецимо.
    Значи, Амерички председник је управо одржао једну од његових чувених прес-конференција и саопштио то свету. Нек иде живот.

• Earthworm Jim

Isto što i sad. Samo u većim količinama. :)

• Пд

Тешко да би смели да кажу тако рано. Цео свет би масовно престао да ради у једном тренутку и сви би били у фазону: "Што да радим кој курац кад ме нема за две године."

Дај да дамо неко реално време, месец дана нпр.

• Slavk0

Самхаин, јеботе, курац ће да ти банка да кредит на 10 година када сви знају да за 2 године неће бити никога да тај кредит отплаћује. Ни тебе ни жиранта. А ни банке, кад смо већ код тога.
    Ја бих дакле, покрао некога.

• Slavk0

Пеки, некоме у НАСА-и се излетило у кафани и проширило. Две године до краја света. Дакле, од овога тренутка.

• Кека

Јес', па да последње дане проведеш у затвору. Изем ти план!

• Пд

Ма нема ништа од тога, пропао би свет за месец дана...

• Slavk0

Јес', па да последње дане проведеш у затвору

Замисли, потрефи се ово док си у ћузи? Е то је лоша срећа.

• С

Требало би ударити на Бугаре...

• Wh!te

otputovao bi za nju jork ili u japan(obozavam njihove devojke i kulturu)

Video bi sve sto sam hteo da Vidim
    i u zadnje momente bi proveo spustajuci se sa snowboardom sa zlatibora :)

• majmunoliki

Неких недељу дана пре тога бих делио цвеће симпатичним девојкама на улици.
    У ствари, могао бих то и сутра да урадим. :)

• Slavk0

Ма нема ништа од тога, пропао би свет за месец дана...

Вероватно би било као у "Побјешњелом Максу", рецимо. Ал' то опет не значи да би нам било лоше. :)

• Јованча

pa dobro, i da se zaglavi u zatvor, ko ce da te cuva tamo? :) i oni (cuvari) su ljudi, i oni bi zeleli da te 2 godine provedu najbolje moguce... no, ne bi to zazivelo, aj sto bi bilo pljacki i sra*a, nego bi bilo i vecih ratova, tipa: "daj sad da skenjamo siptare i bugare, sad nam je sansa" :)

• Super Marko

Ja bih zajebavao ljude preko interneta predstavljajuci se kao ,,Vrhovni bog Maja'' koji se javlja preko interneta...
    Ako bi poverovali u smak sveta,sigurno bi i u mene poverovali.