Ко последњи победник 69

1. I posle kaže nema ništa... Kako bre nema kad vid' šta ti žena našla :)

2. Dobro majku mu, ne želim plavog kita na monitoru, nego neko normalno stvorenje.

http://www.thebuzzmedia.com/wp-content/uploads/2007/12/boobs.jpg

3. Ne znam ja-ti si rekao da su samo sise važne! :))

meni su bitne sise.

4. Ono su vazdušni jastuci.Ovo gore su sise.

5. Kako ih ti zoveš,ili im tepaš-to je već tvoj žargon :)))

6. A zašto se ja uopšte trudim.Kada bih uspeo sve da vas oteram kao Brain-a, gde bi mi bio kraj.A umem da ga oteram samo tako hahahaha!

7. Ako sve oteraš sa kim ćeš se igrati?

8. Ko je to? Šta ćeš ako nema sise?

9. Kako si beskrupulozan prema Brainu,to nije za opis!
    Stvarno si neki!

10. Ma znam, ali on je veći živac od mene, tako da uvek ode hahahaha.

11. On je dečko od 15 godina,aman!

12. Znam.Zato je i zanimljivo.Ako ga vidiš pre mene, reci mu da se ja uvek zezam i da se ne nervira.

13. Mislim da bi bilo jaaaako lepo da mu ti to kažeš.

14. Haha ne bih majke mi, a i nekako mi nezgodno.

15. A nije ti nezgodno da ga nerviraš? Kakav si...

16. What can i say...i am what i am.

17. sta se nervirate? da vam nakacim relax paket pa da vidite sta je muka :)

18. Hej evo ga Ledeni.Još prodaješ VW?

19. ne, uvalih ga za 1400....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.