Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ćao,Ledeni :)
Šta ti je taj relax paket? :)
:facepalm:
Koji si lik!Jel taj što je kupovao bio slep?
Nije,neg' je sposoban :))
relax je mislim mega kul telenor ponuda koja ti zakazi bijedu za vrat narednih 24 mjeseca, kao imaju jeftinije razgovore i tako to naravno ja nisam lud da se petljam s tim :)
elek sto manje znam bolje za mene dogovor je bio da nama da 1400 a za sebe zadrzi sve preko toga, ne znam koliko je taj covjek uzeo od "posla" :)
Da je sposoban ne bi kupio havarisanog golfa.
Šta te briga,vidiš da je Hladiša srećan :))
nije bio havarisan kad je kupljen no mi je sestra udarila u nekog BMW-a posle mjesec dana...
A jest vala, u CG BMW-a ko govana.A taj ako nije uzeo 300-400 eura, upucaj me.
300 me ne bi cudilo, mada je lik šišnjar bavio se s tim i prije vjerovatno su mu sva auta bila te klase...
Visenta uce li sta djeca?:)
To ti pričam.
Uče-kod mene im je uživancija :)
Samo sam ja lenja ko buba.. :)
nema veze nama su maksimalno nudili 1200....
ja i ove god imam engl i to po oko 2 sata ponedeljkom, podsjetih se da mi je to zanimljivo samo prvih 20-ak min posle se smorim nevidjeno :)
Blago tebi hahaha.
Pa,kako da ti bude dosadno?Šta rade ti profani,majku im...
Razbesnim se kad neko otaljava posao!!
Bijar.
Šta ti je to Bijar?
ma trudi se ova no mene mine zelja,gubim koncentraciju :)...nema veze elek renoa smo nasli za 4800 a inace su po 5500...
Eeee,moj Ledeni...
tako mi je od osnovne navikao sam, a ne ide mi lose za sad izgleda :)..