Prijava

fade i mene nerviraju sise koje vise ako su bas dzinovske

Stranica Apstraktni vicevi na Fejsbuku. Humor najgore vrste. Ko se smije onim forama dabogda svaki put ko se nasmijao na neku njihovu objavu proliv dobio. Na usta.

O sebi:caffeine addicted hehe

Mrš

Ljudi koji pjevuše turbofolk pjesme. Ne mogu čoče da podnesu ophrvanost srećom pa na ovaj način izbačaju happy viškove iz organizma. Tekstovi su obično neki banalnog i primalnog tona tipa "mmmm kad si mi ga staviooo, zašto si dugo čeeekaaaooo"
Zamislite da čujete nekoga kako pjevuši tekst neke pank-rokerske pjesme? Šta bi pomislili? Upravo tako...

mesja me nervira ovaj koliko nije smesan

cujes li me nisi smesan mesja nisi smesan

Nisam ni pokušavao da budem:((

Nije valjda da te samo to nervira kod Meśe, nije on čovjek samo od jedne mane, ožeži slobodno

nervira me kad neko kaze u bilo kom obliku presaviti tabak i tuziti u istoj recenici

presaviti jebeni tabak

Ja tabak savijam već mesecima kao zdravije od malbora crvenog, ložim se

Neraščišćeni ljubavni odnosi, laži, itd to me sve opstruiše u prilikama i potenciji, moja fabrički ugrađena savest na koju se pišam više, u kurac

Nerviraju me jebeni GOLUBOVI

Živim u zgradi i evo sad pijem kafu i oni došli pod prozor i rade ono uuuu uuuuu al onako iz dubine majku im jebem. I morao sam da ustajem da ih gadjam i iznervirao sam se.

Al ovo traje, neko u susednoj zgradi radio krov i nesto muvao pa ga inspekcija zatvori i taj krov ostane otvoren. I ovi govnjari od golubova se usele tu i za par godina ih im milion. Brate je nisam video odvratniju pticu, ako moz se nazove pticom jer ispusta najodvratniji zvuk ikada i samo kenjaju jebem li ih u usta.

Stalno mi ukenjan auto, bacam pare na pranje al to nije sve, jednom nije htelo da se skine. Odem na poliranje kaže mi čovek, gospodine sad je period kad golubovi jedu grožđe i sraćka im je toksična, u ovom periodu morate odmah to da uklonite. I onda mi majmun be ispolira auto kako treba a naplati mi, pa sam morao da idem da farbam haubu.

E tu sam odlepio, odem pravo u kinesku i tražim pušku na kuglice najveću, nađem neku pumparicu samo repetiraš i pucaš. Jebo sam im kevu majmunsku.

I znate šta se desi, posle dva dana vidim u vestima policija traži NN lice koje je iz vazdušne puške pucalo na ljude i automobile, i slika mog naselja. Da l' sam tolki maler da se pogodilo da neki psiho puca na ljude baš tad, il me neka baba videla da gadjam golubove pa prijavila. (znam da nećete verovati zato ću da izguglam i da okačim vest)

I ja se userem tu, ko golub govnjar, i sakrijem plastičnu pušku na kuglice ko da sam čiča draža.

Izbacivao sam i zvučnike na prozor i puštao neke ultrazvučne frekvencije, zbune se malo majmuni i prestanu sa onim odvrarnim nazalnim uuuu uuu al se naviknu govnjari i opet isto.

I tako, to me nervira, evo subota neradni dan, pijem kaficu, i pravim loptice od nakvašenog toalet papira i ređam ih na simsu, da gađam ove majmune majmunske od golubova. Moram da budem pripremljen, jer jednom sam ispizdeo i gađao sam ih velnes keksom, pobegli su, al za minut su svi golubovi ovog sveta došli na moj krov zgrade i jeli keks.

U kolki post bate, u dahu sam ga pisao.

Razmišljao sam i da ih otrujem, al ne mogu tolki nečovek da budem.

Kupi pusku malokalibarku manje se cuje od vazdusne a ubija i coveka bez problema

Nemoj da bude kad te uhapse rekli mi na saljivom sajtu

Ili nadji broj od onog frulaša iz bajke XD

Космајац
Nemoj da bude kad te uhapse rekli mi na saljivom sajtu

hahaha, al brate ovo nije naivno uopšte. Milion ih ima, gledam komšije stavljaju neke šiljke na sims, paravane po terasama.

Ipak ću ih otrujem ko ih jebe. Xd