Prijava

Hranjenje pasa=borderline zoofilija.
i kajem se sto sam uopste procitao ceo ovaj degenericni post.

Ovaj Frajkor ne zna sam ni da predje ulicu garantujem.

Ne seri bre govorim o retardima koje svojim očima sa prozora gledam kako se grle i valjaju sa kerovima ovde u travi. 'Hranjenje pasa', šta ste bre vi koj kurac, kosovke devojke pa da ih hranite i pojite pička vam materina, PETA jebena jednostavno vam se srce slama pa morate da im dostavite neku hranu da ne bi jadni krepali awwwwww. Šta, ako ih već hranim onda bih mogao i da ih usvojim i čuvam i šetam sa povocem? Looool si normalan, to je previše obaveza, volim ih ja ali ne toliko.

Nisam rekao za tvoj post nego Frajkorov sad cu tvoj da procitam.

A i ti seres Smokljo brate i to bas ali nebitno sad ajde.

Vi kučkari serete, polovične mere imate, ako vam se srcad toliko slamaju, usvojite ih, ja ih bar otvoreno ne podnosim i izbegavam i ne bi mi smetalo da svi pocrkaju i da ide traktor da ih šinter skuplja u prikolicu lopatom kao u stara dobra vremena.

Pa sta ako ih neko hrani i nece da ih usvoji,jel ti beskucnike usvajas ili im samo dajes pare a neces da vodis racuna o njima?
Uopste ne vidim sta je problem sa tim ,,polovicnim,,
Ti si tako iskren i castan pa bi trujes pse a ne oni licemeri sto ih samo hrane sram ih bilo.
LOL brate pogubio si se skroz.

Usvoji Ukra, ne pitomog vuka

Ma to autizam izbija iz mene, tripujem da je svet neko uređeno mesto vođeno nekom kosmičkom pravdom i ravnotežom gde sve mora da se radi kako treba i 100% ili uopšte ne treba da se radi. Realnost je nešto drugačija, u realnom svetu vi ste dobre osobe sa velikim srcima jer ah brinete se o našim kucama. 'Brinete se' u smislu održavate ih u nekom poluživotu u kojem mogu da se porede sa štetočinama tipa pacovi ili bubašvabe.

Smoklja based, gambi se vec boji da ce izgubiti slobodu da se ljubi na ulici, a hotul je hotul, nema vise smisla ni komentarisati

beskucnike usvajas ili im samo dajes pare

LOL kome bre da dajem šta jahahahh?

Ajde bezi Mujo sa tvojom planinskom glavurdzom nemas pravo da govoris o bilo cemu.

Smo,pa jel udomljavas beskucnike ili im samo bacis koji dinar u ciniju?

Ništa od ponuđenog

Truje pse, ne daje novac beskućnicima..

Ovo je dokaz da ateisti nemaju DUŠU !!

Ateisti i Švicarci, oni nemaju dušu..

Seci VENE, a ne ŠTENE

Navaliti Šmoklji levijatane na vrat

Dajte te dudlače da im objasnim neke stvari pa da im nalupam šamari

Šmoklja
Ne seri bre govorim o retardima koje svojim očima sa prozora gledam kako se grle i valjaju sa kerovima ovde u travi.

Е да, овога има солидно и немо' да се зајебавамо да је то нормално - јебено није. Пси јесу браћала, али мораш водити неког рачуна о њима и не држати било коју пасмину, не мо'ш држати овчарске, ловачке и друге псе у станчићима, уз то и има пун курац луталица и то јесте проблем јер нисмо у сценографији Црне мачке, белог мачора....