Šta te nervira?

1. Psi su zakon, ljudi su idioti...

Imam šest pasa, odraslih, tako da udomljavanje novog ne dolazi u obzir - jesenas medjutim, pojavi mi se pred kućom džek rasel, prelep, odnegovan itd. I zalepi se odmah za kapiju jer je nanjušio moje kere, nadje čak način da udje u dvorište preko komšijinog placa. E sad - komšija nije baš skroz pod vaser vagom, ubio je psa drugog neposredno pre toga itd. I šta ću

pokušam da udomim džeka. Okačim slike na 30 grupa, na Ljubitelje džek rasela izmedju ostalog. I neće niko da ga uzme, ovi moroni u džr grupi ih kupuju za fine pare, neće niko da uzme psa za džabe. Idioti. Prodje tri dana, niko se ne javlja, i šta ću

ubacim ga u jupolku, spakujem hranu, vodu, činiju, i odnesem ga u susedno selo da ga izbacim u park kod škole (da ga ne ubije komša), kontam videće ga ujutro čopor dece, uzeće ga neko. Stignem, otvorim poklopac - pas ne diše...I šta ću

daj veštačko disanje, masiraj srce, i povrati se jedva nekako. Ostavim ga tu i zbrišem, stignem kući, dižem laptop - javlja se riba iz ns, uzela bi ga...Odlepio sam, bukvalno. Posle par meseci, sticajem okolnosti, saznam da ga je usvojila jedna žena, i obradujem se ko malo dete. Šta se dogadja - dolazi joj čovek na kuću i traži psa, tvrdi da je njegov. Srećom nije ga dala, ili bih morao da tražim njega i da ga tučem po noktima zelenom držkom od šrafcigera.

2. Inače dogodi se masu puta da se otruju nečiji psi na povocu, jer su sami po sebi halapljivi i nadju način da pojedu otrov koji je posejao random Šmoklja.

3. Ovaj Frajkor ne zna sam ni da predje ulicu garantujem.

Па и не морам, све што ми треба имам на овој страни улице.

Не пенушај толико, човече (још увек вонаби) од једне дефиниције. Ако је ишта дегенерисано, дегенерисана је та "љубав" према животињама о туђем трошку и преко туђе грбаче, без да те боли глава или да осетиш по џепу. Тако би свако умео да буде "љубитељ". Дегенерисано је и кад су некоме пси бескућници и људи бескућници исто.

Ако баш волиш да замењујеш тезе, прво научи како се то ради, јер ни то још не умеш како треба. Има времена, млад си, не сумњам да ћеш и то савладати.

4. Е то тровање паса и тровање животиња генерално (не мислим на прскање биљака офц, то мораш да радиш иначе ти бубе све поједу) је ретардирано, због тога (не паса већ других животиња) гро орлова, јастребова и кул птица страда а голубова има пун курац....

5. Pa što nije čvršće držao povodac majmun

6. А и чему шинтери служе? Додуше, у НС-у има мање луталица него пре типа 3-4 године, ал' их и даље има пун курац....

7. Jutros je u Boru došlo do trovanja nekoliko pasa. Naime, nekoliko pasa lutalica nakon noćnog provoda, svratilo je u obližnji fast food “Šmoklja” na pirošku. Po poslednjim informacijama, 5 pasa je preminulo dok je jedan zadržan na infektivnom odijelu kliničkog centra Bor.

8. Дегенерисано је и кад су некоме пси бескућници и људи бескућници исто.

Naravno da nije isto. Covek je beskucnik mahom jer je alkos/dzanki, pas jer ga je covek izbacio iz kuce. Odnosno ljudi su beskucnici uglavnom svojom krivicom, a psi isto ljudskom.

Tako da jeste degenerisano reci da su isto, slazem se.

Inače dogodi se masu puta da se otruju nečiji psi na povocu, jer su sami po sebi halapljivi i nadju način da pojedu otrov koji je posejao random Šmoklja.

Ovo se itekako desava i to neretko. Seju Smoklje otrove i po parkovima za pse (jedino mesto gde treba da ih pustis sa jebenog povoca ako zivis u gradu), a kamoli ovako.

9. Ovde neki kao da ne shvataju gde žive. Umiru nam ljudi ko bubašvabe zbog milion stvari na koje možemo da utičemo, vi histerisete zbog pasa lutalica.

10. Svakoga ko bilo kakav otrov baca bilo gde iz bilo kog razloga treba nahraniti tim istim otrovom

11. Damn spasavajte se kako znate i umete deratizatori i dezinsektori, stići će vas pravedna ruka bata Saleta i ostalih dušebrižnika

12. Ako ti se pojave bubasvabe, misevi ili tako nesto u kuci, mozes da zivis u simbiozi sa njima, ili da se iselis a njima ostavis kucu, sve ostalo je nehumano izgleda

13. Jesam rekao da možemo da jedemo govna i bez Care. Iako nije isti osećaj :'(

14. Svako ko baca otrov rukom negde, ostaće i bez otrova i bez ruke

15. e moj šmole, fino iz srca pričaš, izjasniš svoja istinska mišljenja i onda dođe stoka "šta bre ti nemoj da ti skršim pičku."

16. Ako je izsrca, ne mora biti u pravu

17. Otruj me care, znaj da je volim

18. Не нађох нигде да је Шмокља рекао да трује, него да му дође да то почне. Јесмо ли у стању да разликујемо то двоје?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.