Šta te nervira?

1. ^ овог горе нервира овај горе, мислим на Балаша да не буде забуне.

Kolko li tek ti druge nerviraš kad tebe drugi tako nerviraju? Kladim se da si ti onaj tip ljudi koji bi zvek napravio samo zato što im je najbolja drugarica (koje inače mijenjaju svakih nekoliko mjeseci) zaboravila rođendan.

Тако сам је и ја проанализирао, ал' рекох да не пишем, који ће ми то курац ?

2. Koliko li tek ti druge nerviraš kad tebe drugi tako nerviraju? Kladim se da si ti onaj tip ljudi koji bi zvek napravio samo zato što im je najbolja drugarica (koje inače mijenjaju svakih nekoliko mjeseci) zaboravila rođendan.

Ovo je slobodna tema - radi zabave sam navela dosta toga - verujem da većinu manjine većina nervira ali nikad to neće reći. :-) Šalim se i sprdam dok sam kucala šta me 'nervira' smejala sam se.
    Da pojasnimo pojam MOG nerviranja - to nije impulsivan izliv agresije po iritantu kako uvek sveznalci i dobri net psihoanalitičari zaključuju da jeste, već sledeće:
    Blaga kulaža i smeh, koja sarkastična rečenica, podizanje obrve uz osmeh takođe, glasno i histerično smejanje u sebi (jbg, moram da se pazim - ima svakakvih), pogled ''Hm - znam da i ja tebe nerviram.'' kez.
    Tako.
    U pravu si - jako nerviram ljude, ali nesnosno. Zanimljivo je što volim to da radim, ispitujem reakcije, učim. Volim da se nerviram. To znači da nešto percipiram kao postojeće bilo to jako ili slabo po intenzitetu. Ravnodušne ljude zaobilazim. I duboko ih žalim što ne umeju živeti. Jadna ja.;-) meni je, zapravo sve smešno. I neka je uvek tako. Pozić

3. I dap - jako važan detalj - drugarica?? Šta je to?
    Još najbolja - pazi molim te ahahahaha.
    Moj rođendan slavi čitav svet - rođena sam 1. januara, jbg.
    Malo si se zajebo. :-)
    Imam nekolicinu dragih ljudi i prijatelja - pojam drugarice sam prevazišla u trećem osnovne.
    I tako... :-) Da ne bodem oči i ne navlačim uroke na sebe - zatvaram ja ovu temu. ;-) uživajte! :-*

4. Mnogo, ali mnogo me nerviraju voditeljke vremenske prognoze na b92, ne znam zašto je toliki problem ispričati to što treba i kraj... Samo se nešto smeškaju, pokušavaju da budu duhovite, daju savete u stilu Nade Macure i sl. Pogotovo ona sa crnom, kratkom kosom, mislim da me čak i njena boja glasa nervira.

5. Mene i ove sa pinka također.

6. To si ti samo ljubomorna na njih što su one pametne.

7. Nervira me forgetka kad postuje poslije mene na " ko posljednji pobjednik ".

8. Mnogo, ali mnogo me nerviraju voditeljke vremenske prognoze na b92, ne znam zašto je toliki problem ispričati to što treba i kraj... Samo se nešto smeškaju, pokušavaju da budu duhovite, daju savete u stilu Nade Macure i sl. Pogotovo ona sa crnom, kratkom kosom, mislim da me čak i njena boja glasa nervira.

Мени она плавуша баш симпа. х)
    Нервирају ме курве, педери, лицимури, у једном. Значи комбо. Бекстебери. х)
    Дусхеее које раде иза леђа, то ме баш нервира. х)

9. Ta plavuša još i nekako, ali ova druga... strašno. I mislim da imamo jako loše voditelje i spikere, al' to je već posebna tema, ne mogu više da se nerviram :)

10. Ne volim ono kad voditeljke prekinu nekoga u sred rečenice. Jako me to nervira.

11. Kako ti je od oktobra do marta?

E sjajno, ja volim kišu :-) svi je psuju, to mi gotivno :-) još od 8. razreda ne nosim kišobran jer sam ih gubila dosta i na kraju rekoh koj će mi kurac ;-)

12. Аввл, исто и код мене..

13. još od 8. razreda ne nosim kišobran jer sam ih gubila dosta i na kraju rekoh koj će mi kurac ;-)

Prepisuješ od mene. Na faksu sam prošle godine izgubila četiri kišobera i dokazala da stvarno nema smisla da ih nosim. :) MRZIM KIŠOBRANE! Ili kad moram da idem pod jednim kišobranom sa još nekim. Dam mu taj kišober, a ja po kiši. Pih.

14. Nerviraju me degenerici koji su rezirali filmove o Hariju Poteru. Svaki deo je jebeno pogresno ekranizovan!!! :(

15. Ili kad moram da idem pod jednim kišobranom sa još nekim. Dam mu taj kišober, a ja po kiši. Pih.

Taj rad, jebeš kišobrane.

16. O Džanki pozdrav :-) ovo je I. AVVI -> IVVA -> IVA + NA ;-)
    Većina misli da je L.
    S kišobranima? Yea! Živeli mi koji se ne topimo k'o šećer!
    E da, Srno - kad kažem bez granica - mislim na podelu na države. To je nepotrebno i smešno. Samo nedovoljno pametni dele istovetne pojmove. Ljudi su ljudi. Svet bi mogao mnogo kao celina. Ali dobro ... Neću o tome. :-)

17. Ma, da. Pokisneš, ali bar šetaš kao čovek, a ne tamo da se zguravaš sa nekim ispod parčeta tkanine.

18. Ивана даш ми број?
    Мрзим све.

19. Mene ipak kiša više nervira od kišobrana...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.