Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
:-) normalno je to, ljudi su različiti :-)
Naravno :)
Živela Smorka! Šljapko Lokvići smo ja i ti :-) haha. :-)
Čiji broj?
Nervira me to što mi crkne net kad god uključim punjaš u telefon. Ne mogu da provalim kakve jebene veze imaju jedan sa drugim, ali se konstantno dešava. Dafaq.
Cure koje me na prvu odgone, ali na prvu bez jebemti, jebte, šta koji kurac kudite konja koga jahale niste? dabogda vas nikad niko ne jebo i umrle same smačkama. na njih mislim,ne one druge, što su kul:)
Ja svakoj bar pružim šansu, ispoštujem je maksimalno kolko mogu u datom trenutku, i sve kul.
Hm. Zanimljivo ako se meni obraćaš.:-P
Нервира ме превоз у Бањој Луци. Јебени бусеви се кваре свако мало, па сам и вечерас последње паре из новчаника извадила и преко курца дала таксисти, да не бих морала да идем са једног краја града на сасвим други пешке. У ова доба. А нервира ме и то што је мојој другарици дупе тешко па морам да дођем до ње скроз, уместо да изблејимо вани. Јеботе, нисам ја Додикова ћерка, па да ми паре капају са свих страна, тако да могу да их бацам како стигнем. А и шта који курац, задњи бус у 20 до 11, да л' је нормално то?! Све у мајчину! ПУ!
To se i meni desava na produznom kablu. Nzm koji kurac.
Nervira me to što svaki put mi crkne jebeni net kad uključim mrtvi punjač u telefon. Ne mogu da povežem kakve nesrećne veze imaju jedan sa drugim, ali svaki jebeni put se desi. Dafaq.
Додик је мени једном приликом дао стоју. Добар је чова Дода.
Ето видиш. То сам и рекла. Кад их већ има и тако их дели, штета што нисмо род, ако му већ нисам ћерка, бар да ми је неки богати тетак, ујак, стриц, пичка материна, па да помогне.
Е, исто ме нервира то што кад сам овако љута и бесна и фрустрирана и насикирана, не могу ништа друго да направим, осим што мислим да бих могла к'о човек да се исплачем. Пу. К'о да имам неке користи од тога, аупиздуматерину!
A i ta Stoja, daje picke deci. Strasno.
Nervira me kad sajt proguta kilometarski post, Kaizen duradi nešto povodom tog pitanja
I jos ga posle izbaci jos jednom, Kaizen duradi nesto.
И још ме нервира кад се неко прави много битан, а сви знамо да је то овде неизбежна појава. Мада не само овде. Али да, нервира ме, мада је претежно смешно, кажеш себи: види овог пајсера јебо те бог!
;-)
Većina misli da je L.
U jebote..
sve bi to onda bila jedna velika papazjanija.
nije da nije bilo pokušaja.
ljudi ne znaju ni kako da se obuku,a kamoli kako da nose slobodu.
baš zato što su ljudi ljudi.
ali,neću ni ja dalje o tome.
nerviraju me mašine, kad mašina neća da mi odradi pos'o samo bih je fiknula kroz prozor.
ljudi koji ne zaklapaju takodje i koji kad dodju ne znaju da odu kući, nego sede satima, iako atmosfera nije za udri me do jutra.
kad neko ne zna šta hoće.
kad neko priča mnogo sporo, finiš d faking stori man.
ljudi koji su konstantno na bateri lou.
cure koje mnogo treniraju za bolji izgled i na kraju ostanu bez sisa, ali razviju veci biceps nego ja, treba mi nesto njezno i slatko da volim i pazim, a ne neko s kim bi mogao ici u kafanu da se potucemo sa momcima iz drugog sela.
Људи који своје саговорнике ословљавају са "рођо", а тек оно "опа ђурђо!" ми посебно иде на 'рац.
Jebeni Stefan Šćepović, a i njegov brat Marko Šćepović, a o Baboviću neću reči da trošim...