U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ko beše to reko
Ne. Volim sve ljude. Ali ona je precenjena. Iskreno... Zna se šta je lepota..Lepota podrazumeva i duh, i kulturu, i ponašanje... Ne znam. Eto na temi smo, kao klinka sam je slušala i volela ... kasnije sam uvidela ko je i kakva. Prepotentna kučka iz seljačkog kvarta. Kao i svi crnci s osećajem za ritam, ples, muziku, s solidnim glasom i to je to. Ali oni su jedno vreme od nje napravili seks simbol čoveče. Ona i recimo Beluči?!! Ni pride. Na jednoj listi zajedno - sramota!
nema veze s poznatoscu samo simpovanje selebritija nego dal je neko harizmatican, e sad to sto je on-screen to je samo sticaj okolnosti
jace simpujem za rl ljude s prostodusnim i pristupacnim kvalitetima
Da, ja imam ten svetao jako. Skoro pa snežno beo. Nemam atribute. Imam nažalost ožiljke od cigareta koje mi je bivši muž gasio o kožu. Na rukama ponegde, na butinama par... Ali ih nosim kao krunu. Pobedila sam ga. Živa sam. Lice mi je više nego kristalno čisto. Tako da možeš da sisaš kurac.
Majmunčina bolesna
Odvratan si. Ako te sve ovo boli što sam pisala apslolutno bez da grama veze ima sa tobom - onda jesi sigurno ciganin. I to nema veze sa poreklom, duša ti je takva. Duša ti smrdi. Zaudara na potrebu za ogavnim i niskim... Pu goni se u kurac!
Tvoj muž. Užasno!
hahahh ne smejem se tragediji i sve to
al kako ovako madjionicarski zaspinujete temu uvek
evo toma može da potvrdi da je ko beše od autora rekao
"Aristokratska bela koza puna atributa"
pa su ga onda zezali da voli koze
Ti si ništa manje smeće. Bukvalno si me psihički naterao da kažem što nije trebalo. Sve što sam ti privatno napisala iskoristio si ovde javno, ali nisam tolika seljanka da to printskrinujem i okačim kao što ti radiš. Odjebi više u troskoku od mene za sva vremena. Ajde, paljba! Smeće. Kosovca prozivaš, doktor... Čovek nebrojano puta prirodniji, spontaniji, normalniji, ma za tebe je on doktor. Ti sutra ljude da lečiš?!! Jadni, još više će se razboleti. Pu jebem ti državu i sve ti jebem.
bio je onaj rok cigare lik, ako se ne varam :jovanka jolic postura:
Nisam ništa printskrinovao niti bilo šta slično
Tomo, kako se zove taj autor?
Da haahahahaha
Zato što je vuk klasično govno koje voli da provocira, a zna da je mene lako isprovocirati i umesto u pvtu piše javno, jer uživa da se svi naslađuju nečijim problemima i slično. Ako postoji igde na sajtu ili šire dokaz da sam ja ikada počela prva ili ikog isprovocirala nisko, namerno, baš s tim ciljem da taj neko poludi totalno onda cu dobrovoljno da se javim za streljanje.
Brt ubiću se nmg više ovo aj ćao
Marš! Ubij se. Učinio bi uslugu svetu. Smrdljivče jedan. Evo ti sajt. Uspeo si. Evo ti jebeni sajt!
ma jok bre niko ne mora se ubije aj da se vratimo diskusijama o bulji dženifer lopez i tako tim stvarima
guzofilija je kapija ka pederluku, a sisofilija znak nedoraslosti.
J LO je bila prejaka picka 2000ih
kome ce pripasti sajt posle razvoda